Wpis z mikrobloga

Tag marudzi, że Bois Imperial Ex to skok na kasę. Avik Absolu też nie podbił serc, nawet najbardziej wytrwałych klientów marki, dających się ... przepraszam. Bez mydła. Kukurydzian nie zawodzi i z całą pewnością jego BR540 Ex jest ogromnym hitem. Prawda? Nie. Jak to nie?
Skoro tak duże marki przepadają, tworząc flankery, to w takim razie biorę 200 zł z konta każdej drużyny i słucham Mirków. A pytanie konkursowe brzmi - która linia zapachów może się pochwalić klasowym pierwowzorem i flankerem, który okazał się jeszcze lepszym zapachem?

Dla utrudnienie. Dior Homme i spółka się nie liczą.
#perfumy
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lysowsky: Mugler A*Men i większość flankerów - musiałem ( ͡° ͜ʖ ͡°) Może nie zawsze są lepsze, ale są zwykle co najmniej tak samo dobre.
Prada L`Homme i Leau
Gucci Pour Homme I i II
Fahrenheit - w sumie cała linia jest na bardzo dobrym poziomie
D&G Light Blue Pour Homme i Forever
  • Odpowiedz
@lysowsky: ADG i Adg Profumo i Profondo.
Azzaro Wanted wszystkie flankery ma lepsze xD
Gucci Guilty i GG Absolute.
Givenchy Gentleman i Reserved privee.
Givenchy Xeryus i Xeryus Rouge.
  • Odpowiedz
@lysowsky: Czemu miałbym mówić coś o diorach homme? nie pasują do tego pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Quorum vs Quorum Silver
Lempicka Au Masculin vs Au Masculin Minuit (dla mnie to prawie to samo, ale skoro oba są dobre)
Kouros vs Kouros Cologne Sport
Equipage vs Equipage Geranium (dosc podobne raczej)
  • Odpowiedz
a tak z ciekawości czemu ludzie narzekają na absolu?

@misioneos bo nie wnosi nic nowego, a cena jak na tak przeciętną kompozycję jest bardzo duża. To Sauvage Elixir z domieszką Aventusa i BDC. Kupić, psiknąć, sprzedać, zapomnieć. Do tego jeszcze fakt, że Creed zapowiadał to jako limitowany produkt a po jakimś czasie stwierdził, że w sumie to w------e i wznawiamy produkcję. Na szczęście fani Creeda mają już tak rozciągnięty odbyt, że
  • Odpowiedz
  • 0
absolu ma widowiskowy sukces

@boa_dupczyciel: sprzedażowy?
Swoją drogą. Śmieszy mnie ich decyzja o wypuszczeniu zapachu w limitowanym nakładzie. A potem zwiększenie produkcji. Czyżby spodziewali się, że ludzie nie nabiorą się na tego Avika? Czyżby wyniki sprzedaży pokazały, że jednak się mylili? Czyżby Creed chciał na tym ugrać, ile się da? Absolutnie nie wiem, ale. Czy taka wersja jest prawdopodobna? :P
  • Odpowiedz