Wpis z mikrobloga

@Sagittarius: oni mają protekcje Shepard, który też nie stroni od obrażania innych. Takie teksty w ich wykonaniu to przykra norma. Jest tu na wykopie dużo fajnych osób i postaci, ale całościowo to się robi joemonster
  • Odpowiedz
@Shepard: Ale ja nie jestem niespokoiny. Jaja sobie z chłopaków robię żeby zobaczyć ich rekacje. Oczywiście, że to wystąp poniżej poziomu jakiejkolwiek krytyki. :) Ale z tym spacerem to dobry pomysŁ. Gorąco jest jak cholera, więc idę wziąć prysznic i wychodzę. Miłego moderowania. :)

@Sagittarius: Bydlaka? Twoja mam też tak wczoraj mówiŁa. :P
  • Odpowiedz
@RT_NR: @Sagittarius: Ja wiem że Wy bardzo chcielibyście, żebym go zbanował ale doskonale wiecie jak to wygląda - ostrzeżenie i wywalone komentarze, będzie powtórka - będzie ban. I nie dorabiajcie do tego ideologii, bo gdybym kierował się Waszymi wytycznymi to poleciałoby pół serwisu za to, że mają inne poglądy.
  • Odpowiedz
@Shepard: Chłopie on to powtórzył kilka razy spójrz w górę, jeśli ja za "matolstwo" dostaję tygodniowego bana a za takie coś tylko czyścisz komentarze to jak mam to nazwać jak nierówne traktowanie użytkowników? Czy oficjalnie mogę obrażać Twoją matkę i co wtedy będzie?
  • Odpowiedz