Wpis z mikrobloga

@Shepard: Przecież dostał za jeden komentarz, a teraz pisze następne popełniając recydywę, więc ile razy ma to powtarzać zanim dostanie bana, dzień, dwa, tydzień, miesiąc? Ja wiem o co temu czlowieczkowi chodzi ale niedoczekanie jego.
  • Odpowiedz
@Sagittarius: jedyne wnioskie jakie można z tego wyciągnąć są takie, że ryu może sobie do woli obrażać Twoją rodzinę. Jak dla mnie to już nie jest brak kultury tylko prostactwo poniżej wszelkiego poziomu.
  • Odpowiedz
@RT_NR: Nie życzę sobie byś twierdził, że mój opis uprawiania pięknej, romantycznej i pełnej pasji miłości z kimś jest obrażaniem tego kogoś. To nie jest obrażanie tylko komplement, wyrażenie sympatii. Praptak dostał perma i naprawdę nie masz na kogo się teraz uwziąć? A może po prostu jesteś zazdrosny, że nie o Tobie piszę? ;>
  • Odpowiedz
@Ryu mają usunąć? Taką legendę? Naczelnego Lewaka Wykopu? MasterKomentatoresLewakos? Nie mogą, co się wtedy stanie z quizem, innymi lewakami bez przywódcy (nie będą wiedzieli co mają mówić i co myślec)? Rozwiążemy to tak, @Shepard napisze na maila, ba może nawet ma telefon do Ryu, powie żeby się uspokoił, no bo wiesz Stary też mogę Cię ochraniać do jakiegoś momentu, weź na razie wyluzuj, niech to przycichnie;] itd.
  • Odpowiedz
@RT_NR: Kiedyś tak ładnie się ze mną kłóciłeś, a później znalazłeś sobie innego. Jestem trochę zazdrosny. :)

@Vhetman: Dziękuję. Wiedziałem, że mogę liczyć na to, że prawdziwy patriota to się za rodakiem wstawi. Nawet gdy ma ochotę utopić go w łyżeczce wody. :*
  • Odpowiedz
@Sagittarius: A to, że Ty nazywasz go bydlakiem, mając na koncie ostrzeżenie i dwa bany za obrażanie użytkowników, to nie jest recydywa? Odpuszczam tylko i wyłącznie dlatego, że Cię sprowokował. Weź to pod uwagę następnym razem jak zaczniesz formułować pod moim adresem jakieś zarzuty.

@RT_NR: Widzę, że przesadza, dlatego zrobiłem to co mogę zrobić w tej sytuacji. Praptak i typki z Che w avatarach rzekomo też byli nietykalni.
  • Odpowiedz
@Shepard: Ochraniaj dalej swoich, a wyjdzie Ci to bokiem. Jak widać na tym serwisie są równi i równiejsi, a Ty niestety jesteś nieobiektywny i jako moderator nie potrafisz utrzymać swoich sympatii i antypatii na wodzy co już powinno Cię dyskwalifikować z tej funkcji, ale to problem admina. Z mojej strony możesz cały czas spodziewać sie zgłoszeń na każdy chociażby najmniejszy epitet w stosunku do mojej osoby albo rodziny. A jak
  • Odpowiedz
@ike1:

Nie rozumiem do czego pijesz - @Ryu ewidentnie przesadził, bulwersacja moja jak i Sagittariusa jest w pełni uzasadniona, zresztą Ryu czy osoby po drugiej strony barykady też piętnują niektóre kontrowersyjne słowa prawicowców. Nie wiem, czy Ryu bił pijany jak to pisał, ale powinien za to odpowiadać, bo ewidentnie dzisiaj przesadził.

I żeby nie było, ja Ryja lubię pomimo tego, że czasami p------i głupoty.
  • Odpowiedz