Aktywne Wpisy
Enxixgebjxix +13
#!$%@? ludzie w robocie od rana cisną mnie od jakiegoś dziwaka. Był temat włosów, no i laski się smiały że faceci to nawet tyłka nie golą, no faceci zaczęli się wypowiadać że golą hehe itp.
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
I do mnie od razu A ty młody golisz?
No i ja w sumie to się zdziwiłem że tak można bo mówię że no jak skoro włosy mi z dupy wychodzą. I oni zapytali że o co
źródło: Screenshot_20240312_050959_Samsung Internet
Pobierz
drobne_na_taryfe +141
źródło: 1000005537
Pobierz

Jaki język programowania żeby napisać prosty program na androida?
Uczę się #java z YT kursu, ale kurs jest z 2012 i szlag mnie trafia jak coś nie dziala bo jest stare i już nie używane w Java 8,9 itp. Mam wizję fajnie opanować jave a potem ogarnac androida. Nie chcę zostać zawodowym programista, chce swoją pasję rozwijać. Napisać sobie program którego potrzebuje. Możecie polecić jakąś aktualna książkę w stylu "od zera do programowania na androida"?
@BPG2: Możesz podać jakiś przykład?
1. Napisałem że chce się najpierw nauczyć Javy. I spytałem czy to dobra droga do pisania aplikacji na Androida.
2. Napisałem że kurs z którego się uczyłem jest nie aktualny. Dlatego chcę zainwestować w aktualna książkę.
3. Poprosiłem o jakąś książkę bo zależy mi na opinii kogoś kto czytał, uczył się, przerabiał. Napisze mi że warto bo
Komentarz usunięty przez autora