Aktywne Wpisy

Ranger +5
Jak oduczyć dziecka 2lvl histerii, gdy trzeba zrobić coś delikatnie nie po jego myśli? Przykładowo nie chce iść spać do pokoju, ubrać bluzy/zmienić pieluchy, nie chce zakończyć zabawy, nie chce opuścić placu zabaw, albo wyjść z knajpy.
To samo ze smoczkiem - jak sobie ubzdura, że chce, to będzie wyć i robić wiochę pół godziny...
#dzieci #wychowanie #bombelek
To samo ze smoczkiem - jak sobie ubzdura, że chce, to będzie wyć i robić wiochę pół godziny...
#dzieci #wychowanie #bombelek
korell +37
Nie potrzebujesz:
- nowego iphone'a, wystarczy ci telefon za 500-800zł i będzie niewiele gorszy
- markowych ciuchów, często nawet nowych ciuchów, w lumpach jest mnóstwo dobrej odzieży
- wakacji zagranicznych dwa razy w roku, a nawet wakacje krajowe są zbędne, nic się nie stanie jak te dwa tygodnie odpoczniesz w domu i zrobisz coś dla siebie
- mieszkania w centrum wojewódzkiego, ani nawet mieszkania w wojewódzkim
- wysokiego standardu, nowych mebli i wysokiej jakości wykończenia
- nowego iphone'a, wystarczy ci telefon za 500-800zł i będzie niewiele gorszy
- markowych ciuchów, często nawet nowych ciuchów, w lumpach jest mnóstwo dobrej odzieży
- wakacji zagranicznych dwa razy w roku, a nawet wakacje krajowe są zbędne, nic się nie stanie jak te dwa tygodnie odpoczniesz w domu i zrobisz coś dla siebie
- mieszkania w centrum wojewódzkiego, ani nawet mieszkania w wojewódzkim
- wysokiego standardu, nowych mebli i wysokiej jakości wykończenia
źródło: d
Pobierz

Dopiero przed chwilą się dowiedziałem więc wrzucam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kod rabatowy na 20 zł w Helionie przy MWZ 30 zł
WALENTYNKA
Kod ma być ważny do środy (nie wiem czy włącznie).
Kupon jest ważny do 2017-02-15 włącznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Udanych zakupów Mirki i Mirabelki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przykładowa książka Getting Things Programmed. Droga do efektywności z kuponem jest za 14,90 zł, na [allegro](http://allegro.pl/listing?string=Getting%20Things%20Programmed%20Droga%20do%20efektywno%C5%9Bci&bmatch=s0-uni-1-4-1025ℴ=p) najtaniej (bez kosztów wysyłki) za 22,69 zł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: Screen z kosztami wysyłki.
źródło: comment_sml1CZ8GKMs0Ongn4S3ef3JNwtZ9d2B5.jpg
PobierzMoże sobie Sztukę Podstępu zamówię. Czytałem ebooka ale ta nowa wersja tak ładnie wydana ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@nihil_novi: @olewales: czemu nie działa z "Zawód tester"?
Komentarz usunięty przez autora
@olewales: Obczaiłem książkę (przeczytałem pierwsze dwa działy) bo widziałem że ludzie wręcz się spuszczali nad nią, a okazało się że to staroć, który traktuje o tym jak podejść mało rozgarniętych ludzi w czasach kiedy nie było edukacji pracowników w sprawach bezpieczeństwa. Z dzisiejszego punktu widzenia to jakby ktoś próbował oszukać szympansa.
Ale fajnie się czyta. Nie wiem czy nie kupić :D