Aktywne Wpisy
askey +302
Zostalem okradziony metoda na blika - ktos wlamal sie na konto czlonka rodziny i poprosil o kod. Sytuacja, ktorych bylo setki, wiec nie wzbudzila zadnych podejrzen. Moja glupota, moja strata.
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji
Ale co o--------a policja to ja nawet nie xD
1. Zadzwonilem do banku - pytam czy jest mozliwosc zatrzymania/anulowania transakcji bo to kradziez.
- Oo prosze pana, jakie anulowanie, blik to platnosc natychmiastowa, nie ma takiej opcji
- To prosze mi podac jakies id tej transakcji

mam_spanko +350
źródło: 1000087794
Pobierz

Tymczasem na kamerze po korekcie o zmianę czasu na zimowy jest 18:26. Możliwe więc, że Kolumna jechała nieco szybciej niż twierdzi #tvpis czyli ponad 50km/h ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ospen: zapomnij, na 100% będzie sprawa ukręcona. Łepek beknie, bo miał pecha. Znajdzie się tutaj stado zielonek, które będą wypaczać fakty, pasujące do tezy rządowej.
Takie pojazdy raczej mają swoje "czarne skrzynki" jak i monitoring gps.
Ciekawe co na to ubezpieczalnia, czy tak ochoczo zapłaci za takie Audi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
http://natemat.pl/201455,pis-bedzie-mial-trudna-przeprawe-ze-zderzeniem-z-udzialem-beaty-szydlo-21-latek-z-fiata-ma-tego-znakomitego-prawnika
Na szczęście są JESZCZE w Polsce niezależne sądy i prawnicy którzy kierują się innymi zasadami niż prezesica Przyłębska.
I żeby nie było, ten rząd jest gorszy niż zły, winę ponosi w 100% borowiec(bo w sumie w ustawie tak to jest ujęte) ale piszesz jakieś głupoty że pojazd Beatki nie był uprzywilejowany,
1. Nie chodzi o to co by dało tylko o to jakie są PRZEPISY.
2. pierwszy samochód jechał dużo przed drugim, w zbyt dużym odstepie co widac na
A nie możemy wymagać od ludzi domyślania się, że może to jest kolumna. Prawo w tym wypadku może być po stronie BORowców, logika już nie.
@Ospen: hahaha wołaj jak do tego dojdzie. Prędzej bym się spodziewał gdyby pis wam podatki obniżył albo kwotę wolna podniósł XD
Z tego wpisu nic nie wynika - jedyne co jest niewiadomą to czy było prawidłowe oznaczenie kolumny, tj niebieskie i czerwone światło skrajnych pojazdów.