Aktywne Wpisy

adisoniusz +373
Ogladam 12 gniewnych ludzi. Czarno-biały film gdzie 12 typów siedzi w pokoju i dyskutuje. Ale to jest dobre
źródło: temp_file4807261444847723908
Pobierz
vieniasn +87
przygotowywanie i spożywanie pożywienia jest zdecydowanie zbyt męczące i żmudne a tu jeszcze trzeba składniki pozyskać no za jakie grzechy ludzie muszą jeść

widzisz dlaczego j-----m na Ubuntu i Minta? :)
w Manjaro wpisujesz
yaourt brother
i wybierasz swoją drukareczkę z listy, klikasz enter i masz ;)
To są dwie odrębne filozofie, dla każdej jest miejsce i mogą się wzajemnie uzupełniać. Nie oczekuj od Linuxa by stał się Windowsem, bo znów na Linuxie dzięki tej filozofii zrobisz pewne rzeczy kilka razy szybciej niż na Windzie, a niektórych w ogóle na niej nie zrobisz.
Komentarz usunięty przez autora
Ja na przykład nie mam chińskiego sprzetu i brothera nie mam, więc nie mam problemów.
to akurat xcfe, a pasek w tym swoim Mincie/Ubuntu czy co tam masz, możesz sobie przenieść na dół, ustawić autoukrywanie i masz pełną przestrzeń roboczą
źródło: comment_DGY0pFHQk2W8eQmWF4g75ByMyQwVB9wA.jpg
Pobierz@RometAnd: no tak, zostawmy Linuxa elicie intelektualnej :) Nie rozśmieszaj mnie, marnowanie czasu na naukę systemu, który dla 99% użytkowników nie oferuje nic więcej niż Windows nie jest zbyt inteligentne. Nie zrozum mnie źle - wiem, że do niektórych zastosowań jest lepszy. Ich niech tam zostanie bo na zwykłego desktopa dla szarego usera się nie nadaje.
@caru: