Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@caru oglądania jak? Oglądam przez Kodi lub VLC, nie ma problemu. Lepiej, jak mam fullscreen z chrome też nie wygasza. Desktop, ustawienia domyślne
  • Odpowiedz
  • 0
@caru no nie wiem, FF nie używam, ale patrząc na to że właściwie wszędzie mi fullscreen blokuje wygaszanie to u mnie to po prostu działa; też pewnie różnica bo nie jest to laptop
  • Odpowiedz
@caru: Jak coś nie działa na Linuksie od początku, to już raczej nie zadziała w ogóle. Chyba, że sam napiszesz sterownik. W Windowsie wszystko trzeba wyklikać, a w Linuksie wpisać w konsolę. Linux jest pod tym względem cofnięciem się do systemu DOS, tyle, że o wiele bardziej funkcjonalny. A dystrybucje takie jak Ubuntu czy Mint dodatkowo posiadają środowisko graficzne umożliwiające wykonywanie prostych czynności, wyklikując je.
@NewEpisode: W Mincie
  • Odpowiedz
@caru: Dobre, BRECHŁEM - wrzucam dwójkę, a tam rewers, wóz nie do używania. To przejrzyj, rwa, ustawienia. Or RTM. "Windows - instalujesz i wszystko działa. W moim przypadku ściagnąłbym tylko Firefoxa, Thunderbirda, sterowniki Ati i Steama" - czyli NIE DZIAŁA.
  • Odpowiedz