Aktywne Wpisy

CrokusYounghand +132
Serio zawsze mnie zastanawiają ludzie kupujący całe zgrzewki wody butelkowanej, szczególnie w Warszawie, gdzie kranówka jest bardzo dobra. No i przy dostępności tanich i dobrych filtrów. Taki jeden filtr dafi na to oszczędność pewnie kilkuset złotych na wodę. A saturatory wcale nie są jakoś specjalnie droższe. Polak po prostu lubi przepłacać i cierpieć.
#takaprawda #przemysleniazdupy
#takaprawda #przemysleniazdupy
źródło: temp_file3796236024490569566
Pobierz
kamil-tumuletz +88
#antykapitalizm #pracait #programowanie #kolchoz #pracbaza
Jak mit „wolnego rynku”
przenosi się na klasę średnią-wannabe.
„kuce 15k na B2B” naprawdę wierzą, że złapali Pana Boga za nogi, bo zderzyli się z prostym faktem: rynek IT w Polsce przez dekadę dawał wysokie stawki, więc można było sobie wmówić, że to czysta zasługa „inwestowania w siebie”. A realia są takie, że:
-
Jak mit „wolnego rynku”
przenosi się na klasę średnią-wannabe.
„kuce 15k na B2B” naprawdę wierzą, że złapali Pana Boga za nogi, bo zderzyli się z prostym faktem: rynek IT w Polsce przez dekadę dawał wysokie stawki, więc można było sobie wmówić, że to czysta zasługa „inwestowania w siebie”. A realia są takie, że:
-

Jeżeli chcesz mieć zajęcie na jutrzejszy wieczór to napisz komentarz a w nim zawrzyj następujące informację:
a) Jestem osobą niepełnoletnią / pełnoletnią:
bl Stan cywilny: kawaler/panna bądź w związku małżeńskim
c) Mieszkam np. sam, z rodzicami.
Pozwoli mi to wybrać spersonalizowane zajęcie.
Czas start, odpowiedź udzielę tylko i wyłącznie dla pierwszych 50 osób - którzy spełnią warunki.
Pozwolę zawołać samych zainteresowanych.
#glupiewykopowezabawy
Zróżowiony
z rurzowym
@FHA96 <--- kilka postów wyzej
Pełnoletni
Kawaler
Sam
Komentarz usunięty przez autora
2. Kawaler
3. Sam