Aktywne Wpisy
WykopX +1206
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Mam ciężko zrobione 3 tys. zl oszczędności przez wakacje. Zastanawiam się w jaki sposób mógłbym pomnożyć ten kapitał przy niewielkim ryzyku.
Myślałem o inwestycji na giełdzie. Np. Ostatnio czytałem że akcje cdprojekt wzrosły na przestrzeni kilku lat od 5 do 60zl/akcje.więc jakbym teraz upchnal taki hajs więc może by mi się z tego zrobiło 35k zl. Ale to duże ryzyko tyle czasu w akcjach zamrozić. Dalej myślałem o bitcoinach ale ciężko przewidzieć trend i jak to będzie wyglądać.
W ogóle mój ojciec ma 100k ze sprzedazy działki i upchnal to w pko na lokate 1.2% czy coś koło tego... Jak myślę o takich lokatach to masakra. Przecież przy inflacji itd. To on po roku że 100k zrobi może 1k zl. Co to jest. A bank obraca tym hajsem i pewnie robi z tego miliony...
A te moje 3k to nie chciałbym stracic tylko pomnożyć a to zawsze jest ryzyko...
Proszę o pomoc i rady. Bez głupich tekstów typu lepiej oddaj mi lub kup zupy romana w ramach loterii.
#biznes #ekonomia #bitcoin #gielda
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Praktykuje od lat i śmigam teraz 4 letnią a8
http://www.mdminvest.nazwa.pl/Forum/showthread.php?p=24997&langid=6
To kilka semestrów nauki języka obcego albo dobre wakacje. Ew. gąsiory, fermentory i szarostrefowa sprzedaż alkoholu.
Zresztą już widzę pierwszy typowy błąd początkującego. Interesujesz się aktywami, o których jest głośno, gdyż są/nie dawno były na górce (CD Project, BTC). Krótka droga do "ujemnego zwrotu" z inwestycji. To już lepiej zostać przy lokacie.