Aktywne Wpisy

whitewolfik +330
Jeśli myśleliście, że już nic nie jest w stanie Was dzisiaj zaskoczyć, to poczytajcie to:
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z
Służebność?
Na początku sierpnia przyszła korespondencja z sądu w sprawie #sluzebnoscwolfika . Sąd wraz z biegłym na posiedzeniu niejawnym wygenerował JEDENASTY wariant (ostrożnie!) drogi koniecznej. Sędzia postanowił, że pójdzie w opcję zasądzenia służebności przejazdu przez działki sąsiednie mniej więcej w obszarze dróg wyrysowanych w planie zagospodarowania przestrzennego po działce gminy, mojej oraz po polu sąsiada. Razem z

thority +1957
Jeżeli Wyspy Owcze strzelą dziś nam gola, to losowy plusujący mirek (nie z czarnej listy) dostanie 2137 zł.
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja
#mecz
#rozdajo
#reprezentacja

Znalazłem też taką listę gdzie mogą się pojawić losowe:
Jelly Belly
Restaurant.com
Accorhotels.com
Ashford
The Popcorn Factory
Blue Nile
Bloomingdale's
Starbucks
LivingSocial
1-800 Flowers
Yoox
Gilt
Stuart Weitzman - US
Match.com
Godiva
Kate Spade
Marks and Spencer
Coach
Rue La La
Marc Jacobs Beauty
Neiman Marcus
Dooney & Bourke
The Chocolate Belles
Michael Kors
LeMystere
Darden Restaurants
Lindt Chocolate
Etsy
Frederick's of Hollywood
Marc Jacobs
Warto sprawdzić :)
#topcashbackptaki
@sdik: dostałem serce strzałą przebite, już drugi raz dziś! :)
U mnie niestety same +1 :(