@HpALc_9000: xD faktycznie masz taka dyscypline, czy to blad wyswietlania? Jesli masz taka, to powinienes 1-3k wojska robic doomstacki na 40k przeciwnika
@ql00: Zaatakowałem Pomorze żeby sprawdzić, moja armia weszła na ich prowke i ich oddział nagle zniknął, więc chyba mam taką. Ale jak zapisałem grę i wczytałem ponownie to dyscyplina wróciła do normy i już nie działa. Nie mam pojęcia o co chodziło, po prostu zacząłem grę, wybrałem doradcę i nagle skoczyło o tak.
@Zawsze_Jest_Pora: Jak nie działa po wczytaniu to tak sabo od razu podbić świat. Ale będę próbował ten błąd zreprodukować, nie wiem czy coś dziwnego na starcie się wylosowało, czy może jakoś dziwnie kliknąłem wybierając kraj (znając bug z teleportowaniem krajów w czasie to i coś takiego jest możliwe), zobaczymy.
@HpALc_9000: @ql00: "Anno Domini 1458. Sułtan Mehmet zebrał całą armię imperium na przedpolach stolicy. Nie spodziewał się, ze strony krzyżackich nadludzi, gdy stu zakonników zajmowało się jego armią, drugi oddział gołymi rękami przekopywał się gołymi rękami do jego komnat, by kwadrans później ogłosić odbicie Konstantynopola."
@Zawsze_Jest_Pora: "... gdy pierwszy oddzial tysiaca zolniezy Krzyzackich masakrował stu tysięczną armię Ottomanów, drugi składający się z tysiąca konnych zajmował Austrie, Francje, Wędry, Polskę i Anglię. Cała batalia trwała tydzień.."
@Zawsze_Jest_Pora: Właściwie to odnosiłem się do Asterixa i Obelixa, tylko teraz zdałem sobie sprawę, że psa liczyli osobno, więc powinno być dwóch.
Krwawobrody: Chłopcy, ostatnim razem mieliśmy pecha – trafili nam się Galowie. Jak zwykle na dopingu. I mieli psa. Dwóch ich było więc mieli zdecydowaną przewagę. I musieliśmy… Pirat: Wiać. Krwawobrody: Nie, to nie tak. Opuściliśmy statek w zorganizowanym pośpiechu.
#eu4
@Zawsze_Jest_Pora: Za dużo.
Trzech ich było, więc mieli zdecydowaną przewagę.
Krwawobrody: Chłopcy, ostatnim razem mieliśmy pecha – trafili nam się Galowie. Jak zwykle na dopingu. I mieli psa. Dwóch ich było więc mieli zdecydowaną przewagę. I musieliśmy…
Pirat: Wiać.
Krwawobrody: Nie, to nie tak. Opuściliśmy statek w zorganizowanym pośpiechu.
I dlatego, aby uniknąć kłopotów, unikamy galijskich statków.
Niepokojące jest to, że nawet nie muszę nigdzie szukać, żeby cytować ten film
ŁAJBA NA PŁAWEJ BUŁCIEEEEEEE!
@like_a_sir:
Ja mam takiego kolegę, z którym też ciągle ten film cytujemy nawzajem i w sumie znamy na pamięć.