@Mesk: No ja bym kilkulatkowi dał raczej jakąś książkę z C, żeby dzieciak się najpierw nauczył porządnie zarządzać pamięcią, arytmetyki wskaźników itp. Po takim kursie JS to jakaś p---a z niego wyrośnie.
@TurboDynamo: nie ;-) to zbyt wymagająca praca, a ludzie są zbyt leniwi by się tym zajmować... jestem po informatyce i co dziwne większość ludzi po takim kierunku celowo wybiera prace w kierunku wsparcie IT mimo iż mogliby programować za większe pieniądze ale po prostu chcą mieć święty spokój... nie chcą się cały czas douczać... ma być fajrant po 8h.
@TurboDynamo: współpracuję z kilkoma uczelniami ze względu na soft, co roku większość ludzi z danego rocznika nie pracuje jako programista mimo iż mają takie możliwości. Bardzo ciężko jest wyrwać kogoś nowego do pracy programisty mimo iż bardzo się staramy.... nawet ciastka dajemy!
#ksiazulo Wszystko co mogło pójść nie tak to poszło - zbiorowa nagonka, widzowie nie uwierzyli w jego kłamstwa i się odwrócili od ksiazula, muala straciło swój status, jego kontent nie ma już dalej żadnego sensu, śmierć pracownika w fabryce robiącej pizzę, jeszcze wpadł filmik z babka dzień przed premierą. Jeszcze brakuje żeby ogłoszono że babka umarła w nocy po skosztowaniu pizzy. Jak widzę pudełko od tej pizzy to chce mi
@EIonMusk: i nadal będzie brakować ludzi ;-)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora