Aktywne Wpisy
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 36.3% (961)
- Nie 52.8% (1398)
- Nie wiem / sprawdzam 11.0% (291)
lexico +163
Liczba urodzin w listopadzie 2016: 33k
+18,1%.
#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu #500plus #ekonomia
Komentarz usunięty przez moderatora
@Pancerwafel: Zawsze mnie śmieszy ta propaganda libtardów. Hurr durr musimy zaciskać pasa żeby państwo się rozwijało.
Wy naprawdę w takich kategoriach myślicie? Przecież to kompletny absurd. Całkowite odwrócenie pojęć. Przecież to państwa ma być dla ludzi a nie my dla państwa.
@Andrzejku1998:
Urodzenia żywe 2008 - 2013:
414 499
417 589
413 300
388 416
386 257
369 576
EKSPLOZJA XDDDDDDDDD
Eksploduje to mi mózg jak czytam takie brednie.
@Andrzejku1998: Dodajmy jeszcze że w PRL zawsze było grubo ponad pół miliona urodzeń, czasami nawet 700k, a w latach które podałeś ledwo przekraczamy 400k xD
@Dziki_wieprz: Yhym... a jak broniłem pomysłu JOWów to byłem asystentem Kukiza xD
A wcześniej jeszcze Korwina i Tuska xDD
@erbo: Działa w jakim sensie?
@Herubin: Było wtedy już wiadomo że PiS ma prezydenta i 230 posłów czyli nic go nie powstrzyma przed realizacją 500+.
Wiara w polityków Polsce jak tak wielka, że ludzie gromadnie zaczęli robić dzieci za samą obietnicę socjalu (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Andrzejku1998: Co ty bredzisz koleś? Nie było żadnego wzrostu! Przecież pokazałem ci dane, ty w ogóle umiesz czytać?
@Andrzejku1998: Ale wiesz że ludzie ogarniają że ciąża trwa 9 miesięcy?
Sięgnij raczej do danych GUS i porównaj liczbę ciąż przewidywanych do faktycznych. Te przewidywane oparte są na średniej ciąż w odniesieniu do liczby kobiet w wieku rozrodczym w danym okresie. O ile wiem, widać wpływ 500+, zwłaszcza w grupie drugie i kolejne dziecko.
@Herubin: PO nie miało prezydenta do 2010, oraz większości w sejmie, więc słaby argument.
Niektórzy zaczęli za obietnice, teraz zaczną za realną kasę xD
@Andrzejku1998: Pisałeś trollu o latach 2009-2012 i rządach Tuska i "rokrocznie"
A teraz okazuje się że chodzi ci o lata 2003-2009 xDDDDD
No