Wpis z mikrobloga

@glonstar: Mam znajomych z różnych rejonów świata na wspomnianej stronie do wymiany prac graficznych. Nigdy się nie zastanawiałem nad wyjściem poza strefę tą własną twórczą, po pierwsze nie wiem czy jestem na tyle dobry by gdzieś się udzielać (nie dawno zacząłem po baardzo długiej przerwie). Oczywiście na facebooku udzielam się na zagranicznych grupach z filmami i jakąś popularnością cieszą się moje komentarze. Nie wiem gdzie są jakieś ciekawe warsztaty czy
  • Odpowiedz
Nie wiem gdzie są jakieś ciekawe warsztaty czy inne wydarzenia na których można kogoś poznać :(

@MINDGAME: To poszukaj. Polibudy są tylko w dużych miastach, a w dużych miastach bywają tego typu wydarzenia. Warsztaty, kursy, konwenty, itp.

A, no i jeszcze jedna zajebiście ważna sprawa. Jak już gdzieś pójdziesz, to nie daj po sobie poznać, że poszedłeś tam na łowy, bo zostaniesz uznany za desperata.

BTW. Jak umiesz ładnie rysować,
  • Odpowiedz
@glonstar: Nie wyglądam nawet bym miał kogoś podrywać. Kończę studia właściwie obrona zostala. Dopiero jak zarobię większe pieniądze to będę coś robił ciekawszego.
  • Odpowiedz