Wpis z mikrobloga

• 0
@d3sire5 nie wiem czy to najlepsze, z punktu widzenia genetyki pewnie tak. Pytanie tylko czy napewno to będą te najlepsze. Przystojny facet ma lepsze geny od tego mniej przystojnego?

Ja raczej o kwestiach społecznych piszę, przedłużenie gatunku mnie nie interesuje.
  • Odpowiedz
zamiast tłumaczyć sobie na wszelkie możliwe sposoby dlaczego nie ruchasz to lepiej zastanów się co trzeba zrobić żeby być w tych 20% - zrób listę 21 rzeczy

@Pan_wskazowka:
1. Musisz być przystojny
2. ...
  • Odpowiedz
@Pan_wskazowka:
5. Nie możesz być rudy,
6. Musisz dawać różowemu poczucie bezpieczeństwa,
7. Wyjdź z piwnicy,
...
Możemy dalej to ciągnąć, ale ja już na pierwszym punkcie odpadłem. A i tak sobie poradziłem.
  • Odpowiedz
@glonstar: No właśnie nie, moim zdaniem części faktycznie nie kontrolujesz ale na większość masz wpływ i możesz je zmienić. robiąc taką listę zastanawiasz się co ma znaczenie i możesz z tego wyciągnąć jakieś wnioski zamiast wychodzić z założenia ze nic się nie da zmienić i być przegrywem
  • Odpowiedz
@Pan_wskazowka: Poniekąd racja. Ja trochę od innej strony podszedłem do tematu, i popatrzyłem, na co lecą różowe. Zidentyfikowałem trzy rzeczy:
1. wygląd
2. kasa
3. ciekawe zajęcia
Jestem brzydki i tego nie zmienię, golddiggerek nie chciałem, więc skupiłem się na ciekawych zajęciach. Udało mi się, różowego już mam. Tylko uwaga, #niebieskiepaski - nie wszystko, co jest pasjonujące dla was musi być ciekawe dla różowych. Np. granie na jakichś
  • Odpowiedz