Aktywne Wpisy

Defined +866
titus1 +227
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

❖❖❖ Pozostałe ogłoszenia żelkowe ❖❖❖
1) projekt kwaśne żelki - zbieramy informacje od dostawców, kompletujemy kwaśne składniki, przygotowujemy próbki. Deadline zbiera się nieuchronnie, ale jesteśmy dobrej myśli ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
2) jeżeli czujesz, że za dużo tych żelków na mirko i przytłacza Cię ta treść, to wrzuć nasz tag na czarną listę. Wykop niedawno informował o poprawieniu tej funkcji, więc powinno zadziałać. Wszystkie treści staram się oznaczać tagiem
#gusto #zelki #jedzenie #allegro
źródło: comment_TFqf5vPmNYF88kXWjchhfuvYwhXgc9n9.gif
Pobierz"Żelki – rodzaj cukierków z galaretki. Żelki wytwarzane są głównie z żelatyny oraz cukru buraczanego, do ich wytwarzania może służyć także agar i pektyny."
źródło: comment_Q6euClpIMkR2GrTz35ZOgLxReQN6MUFQ.jpg
Pobierz@whiterose: póki co wszystkie standardowe są, wycofałem z Allegro póki co "kwaśne" aby ogarnąć to porządnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawołasz mnie jak wydacie kwaśne ponownie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora