Aktywne Wpisy

Soothsayer +17
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Panitsch +112
Jako że odbieram teraz zaległy urlop,a pogoda nie dopisuje żeby gdzieś wyskoczyć to postanowiłem w końcu zrealizować coś co od dawna planowałem czyli wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni w mieszkaniu. Koszt materiałów to niecałe 800 zł nie licząc mojej robocizny, ale uwinąłem się w jedno popołudnie więc nawet wliczając dniówkę to koszt poniżej 1500 zł. Dzięki temu udało się uzyskać prawie 3m2 na przechowywanie - na pewno przyda się szczególnie, że nadchodzi sezon deszczowy
źródło: obraz_2025-09-24_155525502
Pobierz

czytam akapit z Wielkiego Gatsby'ego
https://clyp.it/ojhuv44r
@KRSS: tak
Kurde. Włączyłem to i dałem wstecz. Coś sie zacielo i bylem zmuszony przeglądać wykop słuchając Cie. Dopiero restart apki pomógł.
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe czy Sam już słyszał.
@ptr_: Anglikom może i jest wszystko jedno, bo się przyzwyczaili, zresztą to ich ojczysty język i jak czegoś nie zrozumieją to się domyślą. Ale jeśli mieszkasz poza Polską to jest spora szansa, że masz do czynienia też z innymi nacjami, dla których polski akcent może być nie do przeskoczenia. Ja jak słyszę Włocha albo Japończyka mówiącego po
Komentarz usunięty przez autora