Aktywne Wpisy
techno_mojsze +353
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
#pytanie #dzieci #niewiemjaktootagowac #wychowanie i nie wiem, może #zonabijealewolnobiega bo może być chamsko, byle z kulturą, żeby młoda na dywaniku nie wylądowała, bo to kochane dziecko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
aha - rzecz dzieje się w UK jakby co
Komentarz usunięty przez autora
zawsze działa
@matra: Ale co? Liczysz na super błyskotliwą ripostę dla pięciolatków? Mają spalić się ze wstydu? Dalej będą po niej cisnąć. Porządny #!$%@? i tyle. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Get the fuck out, motherfucker
@Orellan: nie chodzi o to jak ominąć problem, tylko jak go rozwiązać. Wyśmiewanie dzieci jedzących normalną żywność przez te, które żrą gruz jest przecież normą. Jesz coś, co nie jest przetworzonym gównem ze sklepu, to zawsze będziesz dziwak lub gorszy.
Komentarz usunięty przez autora