Aktywne Wpisy
Czy istnieje na świecie gorszy dźwięk od szczekania psa?
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.
Nie sądzę.
Mam niefart mieszkać przy ulicy toteż szum aut jest wyraźny, a latem to nocnych debili nie brakuje gazujących swoje gruzy z modyfikowanymi tłumikami. Ale łupnie i przejedzie i go nie ma. Pewnie zaraz będzie następny i to też można się zdenerwować lub przebudzić, ale jak głupie bydle zacznie ujadać to nie wiadomo kiedy skończy. Za 5 minut? 10? Nigdy nie wiesz.

arinkao +94
Makaron z krewetkami. Smakuje normalnie, jakby nie był czarny.
Sos z czosnkiem, pomidorami, chili, papryką, pieprzem, pietruszką.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
Sos z czosnkiem, pomidorami, chili, papryką, pieprzem, pietruszką.
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20260128_145533
Pobierz

Analiza skutków wprowadzenia HEAP/IFHE. Well, pora przyspieszyć grind ruskich krążowników (✌ ゚ ∀ ゚)☞ I niemieckich pancerników (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wows #worldofwarships
Przykładowo, koleś zrobił test, Cleveland z HE na 13,6km bez IFHE potrzebował ponad 3 minut żeby spalić Izumo, bo jego głównym źródłem dmg były pożary. Z IFHE Cleveland robi po 3-4k dmg na
źródło: comment_avxNo7NoTHuSe1vltFCDXQ6MsJLABzLo.jpg
PobierzObecnie na niemieckich pancernikach dominuje build: podstawy żywotności (1 pkt), podstawowy trening strzelecki (1 pkt), strzelec wyborowy (2 pkt), nadzorca (3 pkt), zaawansowany trening artyleryjski (4 pkt), ręczne sterowanie ogniem uzbrojenia dodatkowego (5 pkt) - łącznie mamy 16 pktów.
Do builda po zmianach potrzebujemy na 100%:
Ręczna kontrola ognia uzbrojenia dodatkowego
http://shipcomrade.com/captcalc/01001000000000100000010011001000
Może potem się zakręcę, ale nie sądzę, żebym używał tego na jakimkolwiek okręcie... po prostu dlatego, że standardowa amunicja sprawdza się dobrze, a zawsze mam skille ważniejsze od tego do kupienia :)