Aktywne Wpisy

wfyokyga +15
Będę mieć zastrzyka w kręgosłupa pod RTG (blokada) w grudniu i się trochę cykam. Może dostanę plakietkę dzielny pacjent? Nigdy mi nie dali a tyle razy mnie kłuli.
źródło: temp_file1112110700225431
Pobierz
Ziom166 +2
Kiedyś wypaliłam w kolchozie jak pytali się czy przyjdę w sobotę że mam szabat i nie wolno mi, religia mi zabrania i dzięki temu nigdy więcej nie truli mi z tymi pytaniami, nawet jak na cito potrzebowali ludzi. Tak się ładuje w dupala frajerów

Analiza skutków wprowadzenia HEAP/IFHE. Well, pora przyspieszyć grind ruskich krążowników (✌ ゚ ∀ ゚)☞ I niemieckich pancerników (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#wows #worldofwarships
Przykładowo, koleś zrobił test, Cleveland z HE na 13,6km bez IFHE potrzebował ponad 3 minut żeby spalić Izumo, bo jego głównym źródłem dmg były pożary. Z IFHE Cleveland robi po 3-4k dmg na
źródło: comment_avxNo7NoTHuSe1vltFCDXQ6MsJLABzLo.jpg
PobierzObecnie na niemieckich pancernikach dominuje build: podstawy żywotności (1 pkt), podstawowy trening strzelecki (1 pkt), strzelec wyborowy (2 pkt), nadzorca (3 pkt), zaawansowany trening artyleryjski (4 pkt), ręczne sterowanie ogniem uzbrojenia dodatkowego (5 pkt) - łącznie mamy 16 pktów.
Do builda po zmianach potrzebujemy na 100%:
Ręczna kontrola ognia uzbrojenia dodatkowego
@BadWood: Będzie nad czym myśleć. Z jednej strony dobrze, z drugiej c-----o, bo WG chce hajs za zmianę skillów ;/ Teraz wrzucałeś jeden konkretny zestaw skilli i w większości wypadków problem z głowy, teraz trzeba będzie się dobrze zastanowić, albo
http://shipcomrade.com/captcalc/01001000000000100000010011001000
Może potem się zakręcę, ale nie sądzę, żebym używał tego na jakimkolwiek okręcie... po prostu dlatego, że standardowa amunicja sprawdza się dobrze, a zawsze mam skille ważniejsze od tego do kupienia :)