Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Hej Mirki
Pytanie raczej do #niebieskiepaski. Chodzi o rozmiar stopy i budowe mirabelek.
Mam 173 cm wzrostu i rozmiar stopy 39, czasami 40. Czy tylko kobiety mające rozm. Stopy 35, 36 czy 37 są kobiece?
Poza tym, moja waga wynosi 78 kg( ͡° ʖ̯ ͡°). Wiem, to duzo. Mam kawalek uda, biodra, pupy i piersi( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie czuję się z tym dobrze. Chciałbym schudnąć to 8 kg. Przytylam, bo pozeralam słodycze i jadlam nieregularnie. Skóra nadal mięciusia i jędrna ale waga juz nie ta. Nie będę nigdy w rozmiarze S, bo przy mojej budowie to dobrze nie wyglada ale bez przesady w druga strone.
Myślicie, ze jedząc pięć nieduzych i zrowych posilkow dziennie, zadnych slodyczy i jakies przysiady/brzuszki trochę objętościowo mnie zmniejsza? Czuję się jak prosiak i az wstyd mi rozmawiac z Wami mezczyznami na ulicy (,)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 45
  • Odpowiedz
OP: @blondeblossom nie jem ani czekolady ani chipsow, z resztą tych to nigdy nie lubilam. Wcześniej miałam mnostwo ruchu, a teraz siedzę w domu, piekę pyszne ciasteczka i nie mam juz faceta (z czym zwiazany jest wlasnie brak ruchu( ͡° ͜ʖ ͡°)).
@MrocznyBrokul jak ważyłam 15 kg mniej jeszcze dwa lata temu to uwierz, ze nie wyglądało to dobrze. Mam szerokie biodra i ramiona, takze, wiem ze
  • Odpowiedz
nie mam juz faceta (z czym zwiazany jest wlasnie brak ruchu( ͡° ͜ʖ ͡°)).

@AnonimoweMirkoWyznania: Tak sobie tłumacz ale seks to nie jest wystarczający ruch żeby być szczupłym jeśli je się dużo.
Sama jem bardzo dużo ale na szczęście mam dobrą przemianę materii więc brak ruchu nie robi ze mnie strasznego grubaska. Ale jak jednak ktoś sporo przybiera na wadze to wypada o ten ruch zadbać...
Jak
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Mam tyle samo wzrostu i taką samą stopę. Kiedyś mnie to martwiło ale pff, idę do sklepu i buty zazwyczaj na mnie są. Nie zawsze bo oczywiście rozmiarówki są dziwne, ale z reguły są okej. Nie martw się.

Polecam bieganie, też zamierzam zacząć gdy zrobi się cieplej. Wagi mojej Ci nie powiem bo się załamiesz xD
  • Odpowiedz