Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +30

źródło: comment_3rudBabnpRA9bdXB13ZYRA1gWCDnvsBn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@zagorzanin: Wiem, że czytanie ze zrozumieniem to bardzo duże wyzwanie intelektualne.
A co do realnego wpływu - w moim przypadku jest to dziecko o którym pisałem wcześniej i żona, która przez cały okres ciąży miała pompę insulinową kupioną przez wośp. Czym jest pompa insulinowa? Ot, takie małe pudełeczko, które na wolnym rynku kosztuje gdzieś
@Zdupcyngiel: ale to też nie jest tak, że całość z WOŚP idzie na sprzęt medyczny i szkolenia. W 2011 roku kupiono za 1% nową siedzibę organizacji, do tego pic powiązany + pensje dla pracowników WOŚP (w tym po kilkanaście tys zł miesięcznie dla Owsiaka
źródło: comment_r14Cnayb3p3gX0LOpTP2u4sitA0smLre.jpg
PobierzMoże u Ciebie zbyt prawicowy dyrektor i nie przyjmują sprzętu, albo naklejki zdzierają ;)
Komentarz usunięty przez moderatora