Aktywne Wpisy

MonazoPL +78
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: millennium 900 zł
Pobierz
Je22 +321

#operacja #medycyna #narkoza
a tak zupełnie serio to nie nastawiałem się, że dochodzenie do siebie jest takie męczące jednak.
Faktycznie jak obudziłam się z narkozy to zdziwiłam się, że poszło tak szybko i zwymiotowałam, ale powiedzmy, że to taki wypadek przy pracy - miałam tak na wszystko wywalone iż nawet się tym
No nic, w taki razie życzę zdrowia dalej ;-)
wbili wenflon - nie do konca wiedziałem o co chodzi, bo późno zasnąłem. poszedłem od razu do toalety i chyba mimowolnie stres mnie złapał i mialem koszmarne mroczki i słabo mi sie zrobilo, ale wróciłem do łóżka i kilka minut pozniej bralem
To widać ja miałam szczęście, że przeszłam to bezbólowo, ale z drugiej strony kobiety mają inny próg jego odczuwania. Nawet jeśli dzisiaj jest lub było nieciekawie, to jutro albo za dwa dni będzie całkowicie w porządku. Jedynie szwy będą ciągnąć.