Wpis z mikrobloga

@pk347: #!$%@? jak mi wstyd, ze kiedys bylem pacynka podskakujaca w rytmie prawicowej propagandy za czasow panowania Pana Tuska. Najbardziej jest mi glupio, ze szkalowalem Sikorskiego. Jest mi tak glupio, ze mam ochote codziennie, do konca swojego nedznego, #!$%@? zycia, myc mu samochod, kosic trawe czy cos. Ja #!$%@? Panie Radoslawie niech mi pan wybaczy()
@s0ma: powiedz, ze chociaz byles za Korwinem a nie za PiSem. PROSZE!
BTW. pamietasz poprzednie rzady pisu czy za mlody jestes?
BTW2. akurat Radek to jest dosyc mocno prawicowy, prawe skrzydlo PO... jezeli chodzi o obyczajowke. Tylko ze to taka wlasnie roznica... i w niektorych partiach jakims cudem prawicowy nie rowna sie swir...
przegrany zgorzkniały człowiek, który kiedyś był kimś, a teraz zostało mu tylko ujadanie na twitterze

@lkg1: haha kazdy z pisiorow chcialby byc taki przegrany jak on... Zatrudnil sie na Harvardzie, doradza Ukrainie, wystepuje w roli eksperta w swiatowych mediach... ma z tego lepsza kase i wiecej prestizu niz tutaj... i nikt na niego nie pluje. W ogole dziwie sie ze czlowiek z taka klasa, wiedza i madroscia chcial prowadzic tych niewdziecznych
kiedyś był kimś, a teraz zostało mu tylko ujadanie na twitterze

@lkg1: kiedyś tzn w latach 2005-2007 kiedy to piastował urząd ministra MON w rządach Prawa i Sprawiedliwosci, czy może wówczas gdy biegał dla BBC (a może i MI6) z mudżachedinami po górach Afganistanu?
@lkg1: o dokładnie, ja myślę, że wkrótce Radek Sikorski przeniesie się z Twittera na Wykop.pl i będzie robił wpisy pod hashtagiem #przegryw

W końcu jest nikim (wykładowcą na Harvardzie https://ces.fas.harvard.edu/people/rados%C5%82aw-sikorski )

Pracuje też w paru instytutach, a jego majątek w 2014 roku opiewał na 7,5 mln zł (wątpliwe, czy się to wiele zmieniło), dlatego jedyne co robi, to ujada na Twitterze, bo tylko to mu pozostało.
powiedz, ze chociaz byles za Korwinem a nie za PiSem. PROSZE!

@pk347: dla mnie korwin zawsze byl #!$%@?, a pis jakos nigdy nie stal sie "moja partia". Jedynie podczas kampanii wyborczej stalem sie zwolennikiem pisu, ale od zawsze bylem antyPO, wiec wlasciwie kazdy kto nie byl Tuskiem czy Sikorskim, mogl liczyc na moje ciche wsparcie.

BTW. pamietasz poprzednie rzady pisu czy za mlody jestes?

93r. here, wiec troche pamietam, a najbardziej
@pk347: No to jest gościu co? Robimy lachę co? Mistrz dyplomacji. A najlepsze jest to że kiedyś należał do PiS-u. Hahahahaha.
@virusman: Faktycznie. Jak jest bogaty i ma dobre stanowisko to jest kimś. Otóż nie. Już się w naszej polityce nie liczy. Tak jak reszta cwaniaków w PO. Pozostało mu komentowanie na twitterze.
@s0ma: a wiec... jak poprzedni pis trwal to miales ~13 lat :D No wiec raczej nie podejrzewam zebys sie bardzo polityka interesowal w takim wieku :D A odnosnie rzadow PO... tak kiedys o tym myslalem w kontekscie wykopu... Juz pomijajac, ze ostatnia kadencja to byl taki bezsensowny dryf, a sama partia zupelnie stracila impet, do tego Kopaczowa itd. Ale to chyba w miare naturalny efekt, ze ktos mlody... dla ktorego przez