Aktywne Wpisy

MonazoPL +111
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +95
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

#dziendobry mircy
źródło: comment_NH2iL0bCuu3N9PvmlFMeVCwUb6jG1Kmm.jpg
Pobierzźródło: comment_NDLKHwYrPTmgkvi5xHJwh0rHNAt918oM.jpg
Pobierz@cezary_baryka_bryka: Całe szczęście ja z nią nie śpię. :p
Sprzątnę jak wstanę i będzie mi się chciało xD
Jakby mi dzidzia nie przynosiła rzeczy do pokoju to byłoby czysto. Miałeś kiedyś dziecko w domu? XD
@eaxene: A Tobie współczuję xD nie wstałabym tak wcześnie, szczególnie, że to nie moje xD
@Gothagami: e nie jest tak źle. Gorzej było jak było codzienne wstawanie koło 6 i trzeba się z nią było bawić ( ͡º ͜ʖ͡º) teraz można ją odłożyć do łozeczka turystycznego w salonie i albo poskrolowac wypok albo jeszcze z półgodzinki się zdrzemnąć, a ona się sama bawi ( ͡°
@Mikimoto: Taak :)
@eaxene: Ta... To jest mały atencjusz :p a jak jest mój niebieski pasek to mi go kradnie :p poza tymjak spuścisz z oka na 3 minuty to sobie krzywdę zrobi xD
@dildo_vaggins: A no widzisz jak Ci zacznie przynosić do pokoju różne rzeczy to będziesz tylko chodził i sprzątał :p
Dobrze jest (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)