Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +120
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +24
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Czym jest Wykopółka?
Dzięki aplikacji masz dostęp do setek książek udostępnionych przez społeczność Wykop.pl. Bookcrossing stworzony z myślą o mirkach.
W ramach promocji postanowiłem, że zrobię #rozdajo , w którym oddam książkę pt. Android w praktyce (711 stron), jest to świetna pozycja do nauki programowania na androida. Książka podchodzi do tematu praktycznie i konkretnie.
Link do pobrania: Google Play
Szukam code review, link do GitHub: https://github.com/hypeapps/wykopolka-android/
Wersja przeglądarkowa: www.wykopolka.pl
Warunkiem wygrania jest zaplusowanie tego posta, losowanie 4 stycznia o godzinie 19 przez mirkorandom.
#wykopolka #androiddev #programowanie #aplikacje #googleplay
źródło: comment_YvlV6bg5RPwXuORlR0PdiolYSV9AlUS6.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@QuDos: Cała idea wykopółki polega na zaufaniu użytkowników, dlatego celujemy w mirków. Dodatkowo nasz system faworyzuje osoby uczciwe, oddające książki w dobrym stanie. Niedługo wprowadzimy ranking z punktami. Niestety oszustów nigdy nie wyplenimy.
@QuDos: @szyna55 pytanie do Ciebie
PS. nie krytykuję pomysłu, pytam o szczegóły bo nie mogę ich znaleść na stronie ani w apce