Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@profumo: W latach 90 byłem jeszcze gnojek i wiele fajnych rzeczy mnie ominęło. Wtedy to wiele rzeczy było robionych na partyzantkę wszyscy się dopiero uczyli jak to się robi w kapitalizmie. Lata 90 dawały wiele możliwości teraz nie można sobie od tak zrobić pegazusa i sprzedawać ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
  • 9
@profumo: a co powiesz na #rwmfm? :) Cały czas szukamy ludzi. Może to nie to samo, co rozgłośnia regionalna, może nie mamy milionów słuchaczy, ale gra się fajnie ;)
  • Odpowiedz
@profumo To ja gówniarz jestem, bo w tym roku tom dopiero na świat przyszedł. A radio nadawało z Kwidzyna i później na te fale weszło RMF MAXXX 88,6MHz? Bo coś mi tam w głowie świta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@profumo Bingo. Czyli dobrze pamiętałem. ;)
Szkoda, że musiałeś zwijać się z kraju. Nie wiem jak często bywasz w tej okolicy, ale... Nadal są dni, że śmierdzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
A teraz pracujesz w tym czym zaczynałeś czy zupełna zmiana branży?
  • Odpowiedz
@profumo: aż mi się przypomniało że mam kasetę z nagranym radiem, chyba radio blue. Jaki wtedy był brak profesjonalizmu to głowa mala, w dzisiejszych czasach nigdy by to nie przeszlo. Na przyklad:
A teraz hit zeszlorocznego lata, poscil był wam jakieś nowości, ale niestety nic nie mam, możecie nas słuchać na częstotliwości 90 z groszami, albo prezenter pozdrawiajacy swoją dziewczynę:D
  • Odpowiedz