Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +480

reventon +127
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

#polityka #neuropa #4konserwy
źródło: comment_JXrQXDz5Wu4MRwA4mlKwKXD1HGHpltVp.jpg
PobierzTo Piotrowicz jednak złożył mandat?!
źródło: comment_7g1iC361o9uY7OFWBqm5G5FsGn4EUU6a.jpg
PobierzPo trzecie Pan Rzepliński stał na straży konstytucji, w odróżnieniu do innego Pana Andrzeja. Jeśli twierdzisz inaczej, to proszę o dowód.
Po czwarte powiedz proszę w czym przejawia się "polityczność" Pana Rzeplińskiego? W tym, że stojąc na czele instytucji przeżywającej największe torpedowanie od czasów swojego istnienia wyrażał się niepochlebnie o partii próbującej z pogwałceniem konstytucji zgarnąć pełnię władzy w
Po drugie, jeszcze tak niedawno pani sędzina z Naczelnego Sądu Administracyjnego na kongresie czy tam zgromadzeniu sędziów powiedziała, że sędziowie to taka lepsza kasta. A Andrzej stał i brawom końca nie było.
@eMac1ek: xD Pan xD Rozumiecie, Pan Xd
Nie zesraj się przyjacielu xD