Ema. #gry #konsole Mam dużo młodszego od siebie brata, który jakiś czas temu dostał na urodziny #ps4. Teraz chcemy mu z mamą sprezentować do tego PS4 coś w stylu "kinecta". W PS4 nazywa się to bodaj #camera, #move? Czy coś jeszcze innego.
Rodzinka była kiedyś gdzieś u kogoś z daleszej rodziny, gdzie był #xbox #kinect, i mega im się spodobały te wszystkie gry ruchowe ala golf.
Ja tam konsolowcem nie jestem (#pcmasterrace), w ps4 pykne jedynie jak zjeżdżam od święta do rodzinnego domu. Z tego, co już zdążyłem się zorientować, to ps4 raczej nie ma startu do xbox kinecta? Nie ma tylu gier / możliwości? Czy się mylę? Jeśli jest inaczej - proszę wyprowazić mnie z błędu.
Co najlepiej kupić, i czy istnieją na to w ogóle gry, aby zbliżyć się w ps4 do xbox kinecta z tymi wszystkimi kręglami, golfem i tańcami? Thx.
@IDDQDIDKFA: @Klofta: no tak, tylko że VRem pobawi się jedna osoba na raz. I nie koniecznie wymaga to od CIebie ruchu, możesz siedzieć na krześle i grać, si? Więc nie do końca o to nam chodzi :( ale dzięki.
@pogromca: Zależy jak na to patrzysz. PS Move ma fizyczne kontrolery, dzięki czemu we wszystkie tenis i baseballe gra się bardziej naturalnie i wygodnie. Z drugiej strony Kinect ma swoje Dance Central itd., wuęc wszystko zależy od tego, na jakich grach ci bardziej zależy.
Sam osobiście nie posiadam ani plejki, ani Kinecta do Xboxa, ale rozwiązanie sony, mimo że znacznie mniej bajeranckie,
Mam dużo młodszego od siebie brata, który jakiś czas temu dostał na urodziny #ps4. Teraz chcemy mu z mamą sprezentować do tego PS4 coś w stylu "kinecta". W PS4 nazywa się to bodaj #camera, #move? Czy coś jeszcze innego.
Rodzinka była kiedyś gdzieś u kogoś z daleszej rodziny, gdzie był #xbox #kinect, i mega im się spodobały te wszystkie gry ruchowe ala golf.
Ja tam konsolowcem nie jestem (#pcmasterrace), w ps4 pykne jedynie jak zjeżdżam od święta do rodzinnego domu. Z tego, co już zdążyłem się zorientować, to ps4 raczej nie ma startu do xbox kinecta? Nie ma tylu gier / możliwości? Czy się mylę? Jeśli jest inaczej - proszę wyprowazić mnie z błędu.
Co najlepiej kupić, i czy istnieją na to w ogóle gry, aby zbliżyć się w ps4 do xbox kinecta z tymi wszystkimi kręglami, golfem i tańcami?
Thx.
@pogromca: Zależy jak na to patrzysz. PS Move ma fizyczne kontrolery, dzięki czemu we wszystkie tenis i baseballe gra się bardziej naturalnie i wygodnie. Z drugiej strony Kinect ma swoje Dance Central itd., wuęc wszystko zależy od tego, na jakich grach ci bardziej zależy.
Sam osobiście nie posiadam ani plejki, ani Kinecta do Xboxa, ale rozwiązanie sony, mimo że znacznie mniej bajeranckie,