Aktywne Wpisy

brainmixer +115
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
źródło: IMG_20240508_083047
Pobierz
kukold +2
Gdzie najlepiej szukać fachowca do zrobienia strony dla kliniki stomatologicznej? Chodzi o prosty system do rezerwacji wizyt z przypominaniem przez sms i całe zarządzanie do tego, hosting, adres, maile itp. Widziałem gotowe abonamenty ale drogo to wychodzi dla więcej niż jednego stomatologa. Ile coś takiego może kosztować? Nie chcę żeby mnie naciągnęli bo to raczej szybka robota. Mogę zapłacić do tysiąca jak będzie porządnie i ładnie wykonane.
#programowanie #pracait
#programowanie #pracait

https://warthunder.com/en/news/4379-japanese-pre-order-packs-en/
#warthunder
źródło: comment_X027tpe3yFO9DSMpXMtGM1jSeg4NbJWl.jpg
Pobierz(Może znajdzie się jakiś mikołaj)
@RzecznikWykopu: powstał jeden prototyp ( ͡° ͜ʖ ͡°) zresztą niewiele się różni od zwykłego H, a z tym drugim się zgodzę
@RX93: MAło tego. Nawet nigdy nie miała zamiaru go produkować w takiej postaci. Kupili Panterę i Tygrysa aby na podstawie ich zbudować własne pojazdy. Oba pojazdy miały mieć Japońskie zawieszenie, oraz uzbrojenie. Silniki, przekładnię, wieże. W sumie miały być to zupełnie nowe pojazdy o odmiennym wyglądzie, ale posiadającym nadal wiele cech oryginałów. Pojazdy miały być wydłużone, zwłaszcza z przodu aby zmieścić Japońską przekładnię i tak aby przodem dało się ją wyjąć (a nie przez wieżę jak u Niemców). Tygrys miał też mieć mniejszą szerokość gąsienic.
Oba czołgi miały mieć obniżoną masę, zapewne kosztem pancerza.
Oba czołgi do Japonii nie trafiły, a co ważniejsze również ich plany. Mimo tego podjęto się prac na