Wpis z mikrobloga

@frogfoot: znajde bez problemu. Po co tracic kase na terapeute? Lepiej zainwestowac w rokse. I wlasnie dlatego zawsze twoim majestatem bedzie karta z debetem. Nie myslisz. Dostaje dziwki i terapie grupowa w cenie psychoterapii prywatnej. Z reszta nie pisalem, ze super zarabiam, tylko, ze dobrze jak na polskie warunki. No pa normiku, wracaj do Excela.
  • Odpowiedz
@sharpsword: nalezymy do mniejszosci, mniejszosci, ktora wyznacza szlaki ludzkosci. To dzieki takim jak my normiki moga sobie isc obejrzec film do kina z rozowym, przegladac internet na iPhonie, przeczytac ksiazke etc. To ludzie jak my wyznaczamy norm dla normikow. Tylko trzeba wybrac, albo przesiedzi sie zycie w jaju albo z niego wyjdzie. Lemingiem byc nie mozemy.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu:

nalezymy do mniejszosci, mniejszosci, ktora wyznacza szlaki ludzkosci. To dzieki takim jak my normiki moga sobie isc obejrzec film do kina z rozowym, przegladac internet na iPhonie, przeczytac ksiazke etc. To ludzie jak my wyznaczamy norm dla normikow. Tylko trzeba wybrac, albo przesiedzi sie zycie w jaju albo z niego wyjdzie. Lemingiem byc nie mozemy.

Ok. No to czego Wielki Człowieku Renesansu w swoim życiu dokonałeś? Co odkryłeś? Jakie
  • Odpowiedz
@Emerkaes: to sie okaze za x lat. Jestem ponadprzecietny bo p------e zasady przecietnych. Nie wiem gdzie zaprowadzi mnie moje s----------e, ale wiem, ze dalej niz gowno rady normictwa. Te mnie doslownie donikad nie zaprowadza.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu:

Nie wiem gdzie zaprowadzi mnie moje s----------e, ale wiem, ze dalej niz gowno rady normictwa

Masz na to jakieś racjonalne dowody? Bo trochę ryzykowne jest poleganie na swoim błędnym schemacie poznawczym.
  • Odpowiedz
@Emerkaes: tak, czytalem wiele forow przed pojsciem na divy, czytalem wiele relacji. Wiele prawiczkow co poszlo na divy ma juz normalne rozowe. Za to nigdy nie przeczytalem, zeby prawiczek, ktory sie jeszcze do tego przyznal gdziekolwiek doszedl. Taki jest swiat i jego zasady. Czytalem tez wypowiedzi prawikow co pytali o pojscie na dziwki 2-3 lata temu. Gdzie sa teraz? Dokladnie w tym samym miejscu.
  • Odpowiedz
Nawet wyrywajac pijana karyne w klubie masz satysfakcje i poczucie samczej dominacji, bo okazales sie lepszy i bardziej atrakcyjny od innych, ktorzy ja adorowali.

@frogfoot: chcąc nie chcąc przyznałeś, że nie chodzi o jakieś wzniosłe uczucia, a podłą potrzebę dominacji, nakarmienia ego, poczucia bycia lepszym od innych. Nie mówię, że jestem jakiś wielce oświecony duchowo, ale dla mnie są to już rzeczy obce, animalne.
  • Odpowiedz
@3n3bl0: No trudno żeby z przypadkowa laska z klubu chodziło o wielka miłość. A nakarmienie wlasnego ego i poczucie wartosci jest wazne dla obu stron, bo pozwala isc przez zycie z podniesiona glowa.

Jak poczytasz wylewne zale tfwnogf to zauwazysz, ze to jest najwiekszy problem wielu ludzi. Nie wyglad, nie kasa, nie braki umyslowe, tylko wlasnie zdeptane (albo nigdy nie rozwiniete) poczucie wlasnej wartosci, co powoduje, ze przegrywaja juz na
  • Odpowiedz