@TylkoDuda123: ale ja sie nie zale. Szczerze to sprawia mi przyjemnosc, ale tez w jakims stopniu mnie to ekscytuje, ze robila to z wieloma facetami. Ekscytuje mnie to jaka to budzi kontrowersje. Normiki daja s---------e gowno rady, przegryw pojdzie zarucha dziwke, raz, drugi, trzeci, moze czwarty, i w koncu znajdzie rozowego. A tak bedzie siedziec w swoim cieplym k--------u. Pojscie na dziwki wymaga wyjscia ze strefy komfortu, i chocby dlatego
@dzondzons: byc moze jestem socjopata, wisi mi to. Sfera uczuciowa tez jest mi mocno obca. Ale zgodze sie z ostatnim punktem, i nad Ameryka Lacinska jako przyszlym kierunkiem mysle co raz bardziej.
@wyjde_z_przegrywu: jesli napisalem, ze jestes to domyslam sie ze wisi. tez mam kilka cech socjopaty, ktore u siebie wypracowalem, zeby moc robic to co robie i siedziec w miejscu, w ktorym siedze. glupi nie jestes, masz tylko na tyle zamknieta glowe, ze obudowujesz sie glupia ideologia i niepotrzebnie jej bronisz.
@dzondzons: daje dobre rady przegrywom, bo ciagle pytaja i sapia. Sluchaja gowno rad normictwa, ktore nie chce im pomoc. Niech stulej pogardza normictwem, niech jest soba, niech idzie swoja droga, moze w ten sposob gdzies dojdzie, a nie sluchajac wiekopomnych rad w stylu idz pobiegaj.
probujesz wmowic ludziom, zeby gardzili norma, o ktorej sami marza. to nie dziala w ten sposob. oczywiscie pojscie na dziwki popieram, bo czemu nie, zawsze troche stresu i presji opadnie. reszte tego o czym piszesz, piszesz dla siebie, zeby utwierdzic sie w przekonaniu, ze ideologia na ktorej sie opierasz zeby czuc sie dobrze jest sluszna. to nie ma wiekszego sensu. pogarda do normalnych musi plynac z doswiadczenia, a nie czyjejs rady. ja
@wyjde_z_przegrywu: kolego, po co tak kategoryzujesz ludzi i dorabiasz do tego teorie? W zyciu bym nie pomyslal ze jakis facet dawalby zle rady prawiczkom aby nie robic sobie konkurencji, predzej kobiety bylyby zdolne do takich akcji. Zastanow sie na psychoterapia bo chyba za mocno zagalopowales sie w swoim aspolecznym podejsciu do zycia.
silancjum or awadakadabra
@wyjde_z_przegrywu: masz cos z debila, a nie sadysty