Wpis z mikrobloga

@wyjde_z_przegrywu: ta afera o co jest tak tl:dr? i kto to jest normik? rozumiem, że ktoś kierujący się ogólnie przyjętymi normami?

Nie, oni nie byli normikami. Nam stulejom jest blizej do tych ludzi bo nie zyjemy zgodnie z normami. To wlasnie ludzie, ktorzy nie zyja zgodnie z normami sa motorem napedowym rozwoju, a nie tepy normik co poznal rozowego w studenckim klubie, rozpoczal prace w korpo i wzial kredyt. To
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: ciekawe jest to, że spora część stulejarzy jest przeświadczona o swojej domniemanej wyższości intelektualnej nad normikami. W rzeczywistości nie ma żadnej korelacji między byciem s-----------m, a byciem inteligentnym. Sam wspomniany Einstein ruchał jak byk i nie wykazywał cech s----------a.

Myślę, że takie poczucie wyższości nad wszystkimi może przeszkadzać w relacjach społecznych i odpychać ludzi

Ale co ja tam mogę wiedzieć. Sam jestem s---------ą
  • Odpowiedz
@TylkoDuda123: ooo normik, co tam normiku? pracuje w piwnicy, w 2 levele ogarnalem fajna prace, ktora raczej na pewno jest ciekawsza niz twoje wpisywanie cyferek do Excela. Tak wiec wracaj do wpisywania cyferek bo nie dostaniesz premii i Ci karte z debetem zabiora.
  • Odpowiedz
@wyjde_z_przegrywu: Praca to Twój jedyny argument? Widzisz to nas różni ja studiuję dziennie nie mam potrzeby do tego pracować mam wielu przyjaciół i znajomych, co roku jeżdżę ze znajomymi na wakacje gdzie poznaję wiele fajnych dziewczyn, na studiach w grupie jestem lubianą wyróżniającą się osobą w moim życiu nie istnieje pojęcie nuda oraz uwaga najważniejsze, ja z góry nie zakładam, że druga osoba pracuje w korpo za 2k tak jak
  • Odpowiedz
@TylkoDuda123: kocham te normikowe p---------e. Patrzcie przegrywy jak sie temperuje normika. No wiec drogi normiku, szczerze to mi j---e gdzie pracujesz, i co robisz, nie jestes wcale wyrozniajacym sie i lubianym osobnikiem, tylko kolejnym lemingiem, ktorego ciezko rozroznic, kolejnym nudnym lemingiem, ktory robi dokladnie to samo co inni. Gdyby twoi koledzy zaczeli spozywac kal, to zaczalbys robic to samo. Co z tego, ze poznajesz wiele dziewczyn? Na roksie jest ich
  • Odpowiedz