Aktywne Wpisy
KRZYSZTOF_DZONG_UN +467
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
karol-blabert +64
Pamiętam w Gimnazjum nie miałem wystarczająco mocarnego kompa żeby udźwignąć ten temat, dopiero na początku technikum ograłem temat, piękna sprawa to była, jakoś od zawsze te ponure klimaty były bliższe memu sercu, wracałem później jeszcze kilka razy do tego tytułu, nawet niedawno z różową przyjemnie się nam grało w czwóreczkę.
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#nostalgia #gry #gimbynieznajo
#pasja #myslistwo #dorotkapoluje #polowanie #dziendobry #bron #atencyjnyrozowypasek #czujedobrzeczlowiek #lowiectwo
@Shanny: W takim razie spróbuj żyć bez makijażu. Czemu się cieszysz ze sztucznej urody, a nie z własnej? Taka sama logika. B--ń (jak i produkty do makijażu) jest od tego, by z niej korzystać. Jeżeli uważasz to za nienaturalne - w "naturze" inne zwierzęta wykorzystują każdą przewagę (jak
Nikt nie da j-----a o twoj wypiździszew gurny :C
To strzelano by też do zwierząt PRAWNIE CHRONIONYCH w naszym kraju.
Zresztą komu ja odpowiadam XD idę o----ć sobie kiełbaskę z dzika, miód, niebo w gębie, a tobie też życzę smacznego schabowego ( ͡°
https://www.wrotapodlasia.pl/pl/rolnictwo_i_srodowisko/rolnictwo_srodowisko/jest-zgoda-na-odstrzal-do-35-zubrow-w-puszczy-bialowieskiej.html
No 35 żubrów to na pewno wyrządzają wielomilionowe straty.
Bucowaci rolnicy i myśliwi to rak środowiska.
@Edifice nie kojarzę
@zakowskijan72: Dlatego staram się przejść kiedyś najpierw na laktoowowegetarianizm, a później na weganizm.
Rozumiem, że w środowisku naturalnym jest miejsce tylko na potulne baranki?
@Aerials: Najważniejszym narzedziem człowieka jest wysoce rozwinięty mózg (niezależnie od ilorazu inteligencji) i to dzięki temu, że potrafilismy przerobic kije na dzidy i łuki nie wyginęliśmy w czasach gdy drapiezników było o wiele więcej, a pożywienia duzo mniej.
Zgodzono się na odstrzał żubrów, bo JEDEN zaatakował jakiegoś wsiowego starca, który pewnie sam się o to prosił.
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/hajnowka-chca-zabic-35-zubrow-odstrzal-zubrow/htn15fe
Super logika w ochronie środowiska.
XDDDDDDDDDDDDDDDDD Dobra starczy na dziś, dzięki za zapewnienie rozrywki na wieczór
@ApodyktycznyBigos Przytoczony jest konkretny fakt.
Populacja żubra, jak napisałem, ma się dobrze. Zwiększyła liczebność w Polsce dwukrotnie. A Żubr Europejski żyje poza naszymi granicami, i jego liczebność to ~5200 sztuk (~3600 na wolności)