Aktywne Wpisy
tiofen +568
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +263
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#pasja #myslistwo #dorotkapoluje #polowanie #dziendobry #bron #atencyjnyrozowypasek #czujedobrzeczlowiek #lowiectwo
@Kruk7: A skąd on niby wysuwa twierdzenia odnośnie mojego zdania nt rzeźników? Gdzie Ty znalazłeś jakikolwiek błąd w moim rozumowaniu?
Pomijając fakt, że w ogóle używanie rzeźni jako argumentu przeciwstawnego do krytyki myślistwa jako sportu i rozrywki, jest bez sensu. I zupełnie nie na temat.
Odpisałem mu, że źle rozumie- co jak
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeżeli do czucia dobrze potrzebujesz zabijania innych stworzeń to słabym jesteś człowiekiem.
Komentarz usunięty przez moderatora
>
wołaj "darz bór">
biegaj po lesie i szczelaj do zwierząt xDKomentarz usunięty przez moderatora
Ludzie tak kochają zwierzęta, że plują nienawistnym jadem w człowieka, absurd i głupota.
@aurenos dasz? ^^
@choksondik czuje się dobrze będąc
@Mordeusz: Ja mogę. Rzeźnicy są jeszcze mniej bohaterscy. Zwierzęta zabite przez myśliwych miały przynajmniej normalne życie, zwierzęta hodowane w ogromnych fabrykach przerabiających paszę na mięso - nie. Jeśli więc porównujesz polowanie do przemysłu mięsnego, to rzeczywiście polowanie
@FrasierCrane: Albo zmierzyła się fair, tzn. bez narzędzi
@smyl: Ja doskonale o tym wiem, dlatego prowokowałem tego gościa, bo on chciał zadrwić z dziewczyny i zabłysnąć, że niby taka niebohaterska, a zapomniał, że o wiele mniej bohaterscy rzeźnicy zabijają codziennie miliony zwierząt, które jak sam napisałeś, w większości nawet nie zaznają normalnego życia.
Podałem argument, że tamten koleś napisał dosyć bezmyślny komentarz i