Wpis z mikrobloga

@0923iodfnjkj905njef9033dasd390mmos: Zrób postać z traitem Gifted, miej koniecznie 10 agility. Zaznacz small guns, unarmed i speech albo lockpick. Tak jest najłatwiej. Unarmed pomoże Ci w zabijaniu mrówek i skorpionów w świątyni.
W Klamath kup Sulika, potrzebujesz podajże 250 dolarów. Zabijaj szczury i gekony z Sulikiem tak długo, aż obaj wbijecie kilka poziomów. Ten sposób jest nudny, ale działa zawsze.
Mogę jeszcze jakoś pomóc?
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: Ja p------ę, Serpent in the Staglands. Piękna grafika i mechanika rozpierdzielająca na łopatki, ile k---w trzeba było nawrzucać, zanim się ją ogarnęło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale zarazem potrzeba notowania kluczowych rzeczy przypominała mi Ultimę VII.
  • Odpowiedz
  • 1
@0923iodfnjkj905njef9033dasd390mmos po spedzeniu 30+h zaszedlem w miejsce z ktorego nie moglem wrocic i niezaleznie od kombinacji umieralem od promieniowania. Oczywiscie caly czas zapisywalem na tym samym pliku. Bylem wiec nieco zdesperowany. Jak gra przejdzie w pelni na androida sprobuje przejsc ja normalnie
  • Odpowiedz
@MerytorycznieNiepoprawny: Ja jak pierwszy raz przechodziłem FO2 to doszedłem do limitu czasowego. Po prostu nagle pojawial sie napis the end. Musiałem zaczynać grę od nowa bo nie mialem sejwów które zaraz nie konczylyby sie the endem. Szukałem w necie rozwiązania i mialem niezlą zagwostkę bo wszyscy pisali ze limitu nie ma. Potem tylko jedna osoba napisała ze jest ale po długim czasie.
  • Odpowiedz
@0923iodfnjkj905njef9033dasd390mmos: A odpowiadając na pytanie OPa: Wszyscy tu polecają postacie strzeleckie. A ja najbardziej lubię postać charyzmatyczną. Charyzma na 9 ( do 10 da się podbić w czasie gry), wysoki speech i inteligencja. W ten sposób grę można przejść chyba bez jednego wystrzału
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: jak ktos nie korzysta z solucji i dodatkowo nieumiejetnie stworzy postac... To moze byc ciezko

Fallout 2 to nie jest gra na zaliczenie, to gra do delektowania sie i probowania. Raczej nijt za puerwszym razem tegi nie przeszedl, ja sam podchodzilem ze 3 razy, lrobowalem innymi postacuami, sciezkami, umiejetnosciami itp. Ogrom tej gry jest cudowny
Wiadomo ze po przejscju i ogarnieciu wszystkiego mozna powiedziec ze latwa ale wyboraz sobie
  • Odpowiedz