Aktywne Wpisy
Runaway28 +5
Kopytnik_1 +2
#przegryw #samotnosc #p0lka #zwiazki #takaprawda #pieklomezczyzn #niebieskiepaski #rozowepaski #stulejacontent #blackpill #depresja #pieklomezczyzn #pytaniedoeksperta #pytaniedoniebieskichpaskow #mizoginia #modameska #moda
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
Wszystkim hejterom, którzy uważacie, że kaszkiet jest niemodny i wyśmiewacie go, tak jak te trzy p0lki, które uśmiechnęły się na mój widok w kaszkiecie. Nie znacie się na modzie. Dobrze dobrany kaszkiet (nie do dresu, albo t-shirtu, a na przykład do takiej stylizacji jak u tego pana, czy nawet do samej koszuli) świetnie pasuje.
Jazda głownie po mieście.
Czy nowe opony tanich firm sie do czegoś nadają, czy lepiej kupic jakieś używane w dobrym stanie znanej firmy ?
parametry 205/55 R 16
Opel Astra 2004 r.
Na allegro widzialem rozne opony np. z 2013 za 4 stowki komplet.
W zakładach kolo mnie, chca za michelin z 2010r. 600 zł.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
#oponyzimowe #opony #motoryzacja #samochody
10x lepszy wybór niz nalewki, ze ktore też niewiele mniej musisz położyć
Sprawdziłem też po numerach DOT czy sprzedawca nie kręci z krajem produkcji i rzeczywiście robione we Włoszech w zakładach Pirelli- na oponie kod XA
ps1
nawet 700 nie 720, bo transport w cenie (chyba ze tez podrożyli w ostatnich dniach)
ps2
A dlaczego jestem taki cięty na nalewki?
bo raz