Aktywne Wpisy

luckylukk +5
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Dewasta 0
źródło: Screenshot_20251009-010419_1
PobierzCzy waszym zdaniem Natalia jest atrakcyjna?
- Tak zarówno fizycznie jak i z charakteru 7.1% (8)
- Tylko fizycznie 45.1% (51)
- Tylko z charakteru 0.9% (1)
- Ani fizycznie, ani z charakteru 38.1% (43)
- Wolę Sepleniaka 8.8% (10)

btw jak na ciebie feni działa? podobno działa bardzo wolno, ja po zażyciu na efekty czekam około 4 godziny i efekty są takie sobie.
Porównałem opis działania nootropów napisany przez @NioseSmierc do działania x-cmc, które niczym się nie różnią.
Chodzi mi o to, że ja zupełnie inaczej opisałbym stan nootropowy, wydaje mi się, żę NioseSmierc szuka stanu ućpania się, tyle, żę legalnymi środkami.
Pewnie - może robić co tylko uważa, ale chodzi
Widzisz. Problem polega na tym ze moj cykl dopowy i tak jest zaburzony przez nocne zmiany w pracy. Po 3 - 4 dniach nocek
@NioseSmierc: jesteś w stanie określić granicę pomiędzy nootropami a "ścierwem"
@Foliarz: Może, w kazdym bądź razie substancja dla mnie idealna, bo poza pobudzeniem które jest bardzo naturalne - porównałbym je do energii jaka posiadasz wiosną po długiej zimowej przerwie Bupropion posiada swietne działanie antydepresyjne. Stosuje tylko w okresie jesienno-zimowym (druga połowa pazdziernika do konca lutego) gdyz wtedy mam mocno obniżony nastrój (taka typowa depresja sezonowa) okazjonalnie z noopeptem. Do tego magnez,