Wpis z mikrobloga

@Foliarz a czy to w ogóle jest bezpieczne? Placebo czy nie ważne by działało. Ostatnio jak bardzo się dużo Uczę i pracuje pełen etat mam problemy z koncentracja i przemęczeniem. Coś takiego oprócz magnezu i innych taki bezpiecznych supli by porobiło robotę
  • Odpowiedz
@NioseSmierc: Zen-caffe to nie tylko adrafinil ale również l-dopa której również nie powinno się brać codziennie. Sunifiram nie działa od kopa tak jak fenibut czy fenylopiracetam, trzeba brać codziennie. Jest też również jeden problem, sunifiram jest ampakinem, czytałem kiedyś że młodym mózgom nie powinno się dawać nic co oddziałuje na receptory AMPA. Miks fenibutu oraz sulbutiaminy jest wręcz idealny w swojej prostocie. Dodatkowo można było by dorzucić coś antydepresyjnego (nsi-189).
  • Odpowiedz
  • 1
@Foliarz No to już tolerke niezłą masz. Zrób sobie przerwę. I nie pij. Test bravermanna robiłeś? Wiesz czego masz deficyt? Jaką masz naturę?
  • Odpowiedz
@Sofa: W sumie nie mam żadnych deficytów już, brałem żeby dojść do siebie po niezdrowym trybie życia. Odstawię powoli. Jaką mam naturę? Nie rozumiem pytania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz