Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +12
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

njay +106
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

Jestem nootropistą, konkretnym nootropistą. W związku z czym eksperymentuje, z nootropami, łącząc je w przeróżne miksy.
Chciałbym się z wami podzielić przepisem na miks b---ę,który, z waszego mózgu zrobi superkomputer a organizm przestawi w tryb" niezniszczalny".
1. Sunifiram+Phenylopiracetam. 25 mg Suni i 100mg phenylo, wsypać do pół szklaneczki mleczka, jogurcika czegokolwiek z dużą zawartością tłuszczu.
2.Noopeptil max. 2 kapsy pod język, trzymać około 30 s do minuty.
3. Zen caffe max. 3 piksy.
4. Fenibut+Sulbutamina ( dawki co 3 dni zwiększać o 50 % na początek po 500mg obydwu substancji. Zalecam wsypać do kapsy bo smak ohydny. U co bardziej wrażliwych paw gwarantowany)
Uwaga. Miks jest doraźny, częste stosowanie zwiększa tolerke na fenibut i phenylopiracetam. Nie dotyczy pozostałych substancji których suplementacje można kontynuować bez większych obaw z wyjątkiem zen caffe, który zawiera Adrafinil. Obciąża wątrobę więc ostrożnie najlepiej tydzień on dwa tygodnie off.
Działanie? W przeciągu 48 godzin spałem tylko 2 godziny. W domu nie ma ani pyłka kurzu. Wszystkie zaległe sprawy, projekty na które nie miałem siły chęci ochoty, zrobione. Ruszyłem nawet dupe i rozpocząłem szukanie nowej pracy ^.^. Skill społeczny over 9000000. Zazwyczaj ze mnie mruczek, po zastosowaniu miksa stałem się mistrzem konwersacji.
Percepcja jak w Limitless, zauważasz każdy najdrobniejszy szczegół, rozpracowujesz ludzi jak Polscy matematycy enigme.
W skrócie Polecam.
Komentarz usunięty przez autora
@NioseSmierc: a przeszkadza to w działaniu z alko? Np.: jest impreza, kumple wbijają to czasami w---a się poleje. Połączenie jest obojętne, czy jednak coś się dzieje? :-D
Czy oprócz tych dwóch składników, poleciłbyś coś żeby "odlecieć" jak w filmie Limitless? Coś na wyjątkowe okazje, jak np.: sylwester ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Odlecieć jak w limitles? fasoracetam, phenibut, picamilon + 750 mg mucuna prurensis extrakt 99 %. I latasz.
Myślicie, że to jest jak witamina C? Połkniesz, przemielisz i wysrasz lub wyszczysz ? Niezłe jaja.
Nie będę was umoralniał ani prowokował, z chęcią się dowiem więcej na temat nootropów, po prostu patrzę z tej drugiej strony, strony "ćpuna". Szczerze? Te wasze specyfiki działają bardzo podobnie do 'ścierwa', czy innych rzeczy, do których
@NioseSmierc Włączcie PW.