Wpis z mikrobloga

#nootropy #narkotykizawszespoko #noopept.

Jestem nootropistą, konkretnym nootropistą. W związku z czym eksperymentuje, z nootropami, łącząc je w przeróżne miksy.
Chciałbym się z wami podzielić przepisem na miks b---ę,który, z waszego mózgu zrobi superkomputer a organizm przestawi w tryb" niezniszczalny".
1. Sunifiram+Phenylopiracetam. 25 mg Suni i 100mg phenylo, wsypać do pół szklaneczki mleczka, jogurcika czegokolwiek z dużą zawartością tłuszczu.
2.Noopeptil max. 2 kapsy pod język, trzymać około 30 s do minuty.
3. Zen caffe max. 3 piksy.
4. Fenibut+Sulbutamina ( dawki co 3 dni zwiększać o 50 % na początek po 500mg obydwu substancji. Zalecam wsypać do kapsy bo smak ohydny. U co bardziej wrażliwych paw gwarantowany)
Uwaga. Miks jest doraźny, częste stosowanie zwiększa tolerke na fenibut i phenylopiracetam. Nie dotyczy pozostałych substancji których suplementacje można kontynuować bez większych obaw z wyjątkiem zen caffe, który zawiera Adrafinil. Obciąża wątrobę więc ostrożnie najlepiej tydzień on dwa tygodnie off.
Działanie? W przeciągu 48 godzin spałem tylko 2 godziny. W domu nie ma ani pyłka kurzu. Wszystkie zaległe sprawy, projekty na które nie miałem siły chęci ochoty, zrobione. Ruszyłem nawet dupe i rozpocząłem szukanie nowej pracy ^.^. Skill społeczny over 9000000. Zazwyczaj ze mnie mruczek, po zastosowaniu miksa stałem się mistrzem konwersacji.
Percepcja jak w Limitless, zauważasz każdy najdrobniejszy szczegół, rozpracowujesz ludzi jak Polscy matematycy enigme.
W skrócie Polecam.
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

noopetil max i sunifram

@NioseSmierc: a przeszkadza to w działaniu z alko? Np.: jest impreza, kumple wbijają to czasami w---a się poleje. Połączenie jest obojętne, czy jednak coś się dzieje? :-D

Czy oprócz tych dwóch składników, poleciłbyś coś żeby "odlecieć" jak w filmie Limitless? Coś na wyjątkowe okazje, jak np.: sylwester ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BelHeI: Notropy zero alkoholu, marihuany czegokolwiek. Najlepiej odstawić nawet papierochy.
Odlecieć jak w limitles? fasoracetam, phenibut, picamilon + 750 mg mucuna prurensis extrakt 99 %. I latasz.
  • Odpowiedz
  • 0
@NioseSmierc a takie latanie to raz na jaki czas można? Jak z jedzeniem i spaniem? Bo kolega mówił, że przy kokainie, amfie itd, że nie chce się spać i jeść
  • Odpowiedz
@BelHeI: Lol.Notropy to nie n-------i. Jak szukasz strikte fazy to idź do dealera. Spisz normalnie głodny jesteś 2 razy bardziej niż zazwyczaj. Po prostu rozpiera Cie energia. I chcesz robić coś. Cokolwiek, rozmawiać z ludźmi etc. Jak przesadzisz to sraczki dostaniesz albo wymiotów. Ewentualnie r--------z sobie równowage w neuroprzekażnikach jesli z dużo i za czesto i kilka miesiecy bedziesz dochodzic do stanu nulll. Notropy sa dla ludzi z głową. To
  • Odpowiedz
  • 0
@NioseSmierc nie no spoko, tak tylko sprawdzam o co chodzi, czy są jakieś skutki uboczne czy coś, nie mam zamiaru tego ćpać, tylko czegoś co by usprawnilo pewne obszary w moim życiu, a odstawienie tego na jeden dzień, żeby z ziomkami alko popić to jak to z tym wygląda? ;-)
  • Odpowiedz
Na wstępie mówię, że nie znam się na nootropach, ani troche, nie czytałem ani jednego artykułu związanego z tym.
Myślicie, że to jest jak witamina C? Połkniesz, przemielisz i wysrasz lub wyszczysz ? Niezłe jaja.
Nie będę was umoralniał ani prowokował, z chęcią się dowiem więcej na temat nootropów, po prostu patrzę z tej drugiej strony, strony "ćpuna". Szczerze? Te wasze specyfiki działają bardzo podobnie do 'ścierwa', czy innych rzeczy, do których
  • Odpowiedz
  • 0
@Kilgharrah po fecie nie możesz jeść, ani spać, tutaj normalnie możesz funkcjonować. Te zwykle notropy można brać codziennie bez skutków ubocznych. Gdzie odczytsles to, że po tygodniach wraca się do formy jak się odstawienie notropy? To co w/w ta opisana mega duża mieszanka, to bierze się raz na jakiś dłuższy czas, raz na miesiąc np. A to co wymieniłem ta fetę, extazy itd, nie masz pewności, czy jest to na sto
  • Odpowiedz
@NioseSmierc: @BelHeI: Co polecicie na początek, do pracy nic nie potrzebuje bo mam małpią robotę, ale po pracy staram się uczyć parę godzin, z różnym skutkiem, doskwiera mi brak energii, lekki ból głowy, a kawy nie chce pić, 2 kubki na dzień to dla mnie dużo. Czy mój brak energii może być spowodowany złym odżywianiem? Nie biorę żadnych witamin/minerałów, często jem smażone, rzadziej warzywa (tyle co do kanapki
  • Odpowiedz