@niechori: "Hykker - Nowa marka technologiczna biedronki" o #!$%@? xD nawet jakby po 49 były to bym tego nie brał, za marke odpowiada bezpośrednio firma Myphone, kek
@jam-golden Nie wiem co sie tak uwziales na marke skoro sam produkt dostaje dobre recenzje. Gdyby chciec spojrzec na najpopularniejsze firmy produkujace sprzet 'dla graczy' czyli Logitech, Razer czy BenQ (Zowie) to jakosc jest tragiczna - trzeszczace plastiki i luzy to kiedys w mychach Logitecha byla rzecz nie do pomyslenia a teraz bez problemu wciskaja dzieciakom szajs for gejmers za 3 stowki. Kierowanie sie 'marka' w czasach gdy klientem docelowym jest nierozgarniety
@Flypho: kieruję się marką dlatego, że mam z nią złe doświadczenia, potrzebuje jakiegoś innego powodu? Jakby zepsuły mi się 3 telewizory Sony po paru miesiącach i miałbym kupić jakiś inny produkt z elektroniki to sądzisz ze wybrałbym znowu tę firmę?
#biedronka
A jak Janusze stoją pod lidlem czekając na torebki czy crocsy to beka xD. Nie mirasy - nie jesteście lepsi.
Nie wiem co sie tak uwziales na marke skoro sam produkt dostaje dobre recenzje. Gdyby chciec spojrzec na najpopularniejsze firmy produkujace sprzet 'dla graczy' czyli Logitech, Razer czy BenQ (Zowie) to jakosc jest tragiczna - trzeszczace plastiki i luzy to kiedys w mychach Logitecha byla rzecz nie do pomyslenia a teraz bez problemu wciskaja dzieciakom szajs for gejmers za 3 stowki. Kierowanie sie 'marka' w czasach gdy klientem docelowym jest nierozgarniety
Komentarz usunięty przez moderatora