Wpis z mikrobloga

Z racji tego, że @rineo jest hipokrytą i blokuje mi swobodę wypowiedzi w tym wpisie O nowelizacji prawa o zgromadzeniach nazywaną przez złośliwych Lex miesięcznice co jest choć złośliwym to trafnym ujęciem przyczyn nowelizacji tej ustawy. A nie jakieś kocopały o ograniczaniu demokracji w walkę o którą z "smoleńskimi kłamcami" zaangażował się Frasyniuk wzywając do odzyskania "przestrzeni publicznej" - polecam artykuł wzywający do pokazania prawdy "żałobnikom"
#pis #prawoozgromadzeniach #kod #4konserwy #neuropa #frasyniuk #miesiecznicesmolenskie #rineohipokryta
Cymes - Z racji tego, że @rineo jest hipokrytą i blokuje mi swobodę wypowiedzi w tym ...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cymes: Kolejny który chce zabierać prawo do kontrmanifestacji. Prawo do mówienia że ktoś kłamie i bronienia własnego dobrego imienia jest elementarnym prawem swobody obywatelskiej.

Zorganizuje manifestację w której będę krzyczał że @cymes to kłamca i manipulant. Rozumiem że będziesz biernie patrzył i aprobował? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Cymes: nie rozumiesz że ta nowelizacja to prosta droga do delegalizacji zgromadzeń i demonstracji nieprzychylnych rządowi? Dlaczego priorytet mają mieć zawsze demonstracje pro-rządowe? Czy ty myślisz choć odrobinę?
  • Odpowiedz
nie rozumiesz że ta nowelizacja to prosta droga do delegalizacji zgromadzeń i demonstracji nieprzychylnych rządowi?

@crontab: Zakłócanie miesięcznic czy pogrzebu "Inki" to działalność antyrządowa?

Kolejny który chce zabierać prawo do kontrmanifestacji. Prawo do mówienia że ktoś kłamie i bronienia własnego dobrego imienia jest elementarnym prawem swobody
  • Odpowiedz
Taka jest praktyka HGW w Warszawie.

@Cymes: To Narodowcy nie mieli swojego marszu? Ktoś im zakazał? Pierwsze słyszę ...

Sugerujesz, że to, że MN idzie swoją drogą i nie spotyka kontrmanifestacji to jest dowód na totalitaryzm w
  • Odpowiedz
To Narodowcy nie mieli swojego marszu? Ktoś im zakazał? Pierwsze słyszę ..

@Xianist: Sugeruję, że nie umiesz czytać. Pisałem o kontrmanifestacjach których nie było.

Sugeruję, że aprobujesz za czymś co za jakiś czas uderzy także w ciebie.

A to źle, że prawo działa niezależnie od poglądów? Poza tym pomijasz pewien bardzo ważny szczegół MN ODBYWA SIĘ CYKLICZNIE więc będzie miał pierwszeństwo wobec innych demonstracji i będzie traktowany na równi z
  • Odpowiedz
Sugeruję, że nie umiesz czytać. Pisałem o kontrmanifestacjach których nie było.

@Cymes: ja się odnosze do ustawy, a ty do case' z warszawy co w zestawieniu idealnie potwierdza, że mam rację.

Dziękuje.
  • Odpowiedz
Powiedzcie mi czy warto się zapoznać, bo kojarzę OPa z pisania strasznych głupot - szczególnie jeśli jest temat kościółka, a wolę wiedzieć co i jak.
  • Odpowiedz
OPa z pisania strasznych głupot - szczególnie jeśli jest temat kościółka

@neib1: Powiedziałbym to samo o Tobie ( )
  • Odpowiedz