Aktywne Wpisy
mickpl +498
Nic głupszego teraz nie pada w przestrzeni publicznej, że politycy pis nie będą rozliczani, bo koledzy, bo pakt, bo my was nie ruszamy wy nas i tego typu niesamowite bzdury XD
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Moi mili Tuska nie było za co rozliczać. Ani jego ekipy. Jedzenie ośmiorniczek to nie przestępstwo, a Nowak miał kłopoty przez zegarek, tyle.
Za to pis, moi drodzy symetryści to 8 lat złodziejstwa, korupcji, kolesiostwa, łamania prawa i naginania wszystkich zasad.
Zulf +31
#sprzedamauto #motoryzacja #samochody #chwalesie
M5E60 115k przebiegu, po wymianie panewek i sprzegla. 540KM. Mocna i glosnia. Jak ktos jest powaznie zainteresowany to moge podeslac wiecej zdjec i spec.
M5E60 115k przebiegu, po wymianie panewek i sprzegla. 540KM. Mocna i glosnia. Jak ktos jest powaznie zainteresowany to moge podeslac wiecej zdjec i spec.
Mirko, powiem wam szczerze, że moim największym marzeniem jest mieć dużą rodzinę. Nie chcę być kurą domową na utrzymaniu faceta, nie chcę być w 100% zależna, ale studia i praca to dla mnie sprawa drugorzędna, owszem chcę się rozwijać, chcę osiągać sukcesy, ale czuję, że nic nie da mi takiego spełnienia jak dzieci i rodzina. Chciałabym znaleźć kogoś, kto też tego pragnie, ale wszyscy mężczyźni których spotkałam nie tylko nie dojrzeli do bycia ojcem kiedykolwiek, ale nawet nie dojrzeli do bycia w poważnym związku :( Ciągle zaliczam rozczarowania na tym polu, a nie pociąga mnie skakanie z bolca na bolec, ciągłe randkowanie, tindery, sympatie, zmiana partnerów. Chciałabym dać wszystko jednej osobie, znaleźć jedną miłość i jedną osobę na całe życie, która będzie chciała tego samego co ja, ale coraz mniej wierzę w to, że mi się uda.
Takie #zalesie, bo pewnie zostanę zhejtowana za ten wpis.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #feels
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Właśnie nie, wszyscy moim partnerzy czy tam mężczyźni, z którymi się spotykałam byli obiektywnie przeciętni, to nie byli jacyś podrywacze. Nie wydawali się ruchaczami, wydawali się porządnymi facetami. Ruchacze mnie
@AnonimoweMirkoWyznania: XDDDDDDDDDD
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
@kwasnydeszcz: No to widocznie bardzo marnie szuka, bo stabilnych, powaznych i dojrzalych mezczyzn jest cale mnostwo, co wiecej - do pewnego wieku - na rynku (czyli wolnych) jest ich wiecej niz ruchaczy :P Moim zdaniem
@johny-kalesonny: głupie gadanie. co to znaczy, że nie będzie ją stać na lepszego partnera? bo będzie już za stara? zbyt zdesperowana? poza tym jeśli się kogoś kocha to ten ktoś jest najlepszy, w miłości nie ma porównań.
@kwasnydeszcz: No coz, tego nie mozna nigdy wykluczyc. Trudno Ci sie zgodzic z tym, ze do pewnego wieku wiekszy odsetek wolnych facetow jest wsrod tych ktorzy szukaja stabilizacji?
@AnonimoweMirkoWyznania: Well... :)
Może dowód anegdotyczny, ale moi kumple o największym powodzeniu to taki typ "łobuza". Za to najsłabiej sobie radzą tzw. "milczki", czy "średniaki". Mam kumpli, którzy np. regularnie palą trawę, nie mają zainteresowań, ale są przystojni i mają #!$%@? - gdyby mogli, hurtowo by targali dziewczyny z dowolnych domówek. Hurtowo, poważnie.
Nie mam pojęcia jakie masz priorytety, ale dowody
@johny-kalesonny: No to fajnych masz znajomych nie powiem. Nie uważam, żeby coś było ze mną nie tak, nie jestem brzydka/gruba, mam zainteresowania. Może jestem zbyt wrażliwa i to dlatego. Poza tym jak już podajemy argumenty na poziomie "moi znajomi to, moi znajomi tamto"
Rozumiem, że według Ciebie wszyscy faceci w jej otoczeniu to fiuty, a prawdziwy
Daruj sobie ad personam