Aktywne Wpisy

booolooo +333
Idę se na poranny spacer, na Babią. Pizga.
źródło: 1000019629
Pobierz
mirko_anonim +11
✨️ Znudzenie życiem bez alkoholu - co dalej? Ⓘ
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić

@MiKeyCo: Wybierz jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_izatCl6JGZMEzjEi0A61TXhwEGN4fgVm.jpg
Pobierz@prawa_reka_sorosa: To często powtarzający się schemat. Odnoszę wrażenie, że lewica jedyne co potrafi to wyłącznie sztuczki erystyczne by skanalizować dyskusje, utytłać w pobocznych sprzeczkach. Użycie przez ciebie mema tylko potwierdza moje spostrzeżenie. Dziękuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MiKeyCo: HURR DURR HITLER ZWALCZAŁ #4konserwy, A MIRKÓW Z #neuropa OSZCZĘDZAŁ
widzę, że postanowiłeś iść na całość
Naucz się intelektualny biedaku znaczenia słów, potem możesz spróbować dyskutować z "lewakami".
XD
Sołżenicyn miał rację z wykształciuchami - inflacja wykształcenia formalnego zrobiła gigantyczne spustoszenie intelektualne. Teraz każdy wykształceniec - głupiec z dyplomem - ma poczucie, że jest tytanem intelektu a nie potrafi uczestniczyć w zwykłej dyskusji.
...błagam...
Jeśli nie jesteś w dyskusji w stanie oddzielić emocji od argumentów to niechybnie znak, że dyskusja nie jest dla Ciebie.
Teraz udowodnij mi mój komunistyczny/nazistowski rodowód ideowy lub biologiczny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejna podrzędna manipulacja polegająca na przypisaniu rozmówcy nieprawdziwych słów. Nigdzie nie twierdziłem, że wszyscy lewicowcy mają rodowód komunistyczny, za to nadal twierdzę że ma taki rodowód spora ich część. Chyba
źródło: comment_ZUq5m8Mi6sEF7kJDecfEfnoub7pknR5l.jpg
Pobierz