Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

rzekome związki ze zbrodniczym systemem przypisują ideowi a często też biologiczni spadkobiercy zbrodniarzy komunistycznych i aparatczyków reżimu komunistycznego. sic!

na polu uczciwej dyskusji

@MiKeyCo: Wybierz jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Sprawa dotyczy jednego użytkownika = winna cała neuropa.

@prawa_reka_sorosa: To często powtarzający się schemat. Odnoszę wrażenie, że lewica jedyne co potrafi to wyłącznie sztuczki erystyczne by skanalizować dyskusje, utytłać w pobocznych sprzeczkach. Użycie przez ciebie mema tylko potwierdza moje spostrzeżenie. Dziękuję. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
to prawica była najbardziej bestialsko zwalczana w czasie okupacji, bardziej niż AK i komuniści.

@MiKeyCo: HURR DURR HITLER ZWALCZAŁ #4konserwy, A MIRKÓW Z #neuropa OSZCZĘDZAŁ

ideowi a często też biologiczni spadkobiercy zbrodniarzy komunistycznych i aparatczyków reżimu komunistycznego

widzę, że postanowiłeś iść na całość
  • Odpowiedz
@MiKeyCo: Taki protip na przyszłość - wyuczone na pamięć i powtarzane formułki oraz wielosylabowe, nieznane dla przeciętnego zjadacza chleba wyrazy nie zapewnią Ci zwycięstwa w każdej dyskusji.
  • Odpowiedz
@MiKeyCo: Coraz częsciej tak robią, przyczyna jest prozaiczna, skoro nikt nie szanuje lewaków to próbują wmawiać innymże to nie oni są lewakami tylko niby to oni są prawi. Coś w tym jest że wstydzą się swej proweniencji...
  • Odpowiedz
@Majk_: Zrobiłeś kolejną manipulację - zmyślony cytat - który wykorzystałeś do insynuacji. Gratuluję kolejnego epokowego zwycięstwa lewicy. Co post lewicowca to kolejna perełka do katalogu manipulacji i propagandy. XD

Sołżenicyn miał rację z wykształciuchami - inflacja wykształcenia formalnego zrobiła gigantyczne spustoszenie intelektualne. Teraz każdy wykształceniec - głupiec z dyplomem - ma poczucie, że jest tytanem intelektu a nie potrafi uczestniczyć w zwykłej dyskusji.
  • Odpowiedz
genetyczny komunizm dwa zdania później

Zrobiłeś kolejną manipulację - zmyślony cytat - który wykorzystałeś do insynuacji. Gratuluję kolejnego epokowego zwycięstwa lewicy. Co post lewicowca to kolejna perełka do katalogu manipulacji i propagandy. XD

rzekome związki ze zbrodniczym systemem przypisują ideowi a często też biologiczni spadkobiercy zbrodniarzy komunistycznych i aparatczyków reżimu komunistycznego. sic!

...błagam...
  • Odpowiedz
@tyrald: To coś wniosło rzeczowego do dyskusji? Czy tylko podrzędną emocjonalną insynuacyjkę, że nie akceptujesz tego? Za to ja nie akceptuję manipulacji.

Jeśli nie jesteś w dyskusji w stanie oddzielić emocji od argumentów to niechybnie znak, że dyskusja nie jest dla Ciebie.
  • Odpowiedz
@MiKeyCo: napisałeś, że cytat był zmyślony. Pokazałem, że nie był.
Teraz udowodnij mi mój komunistyczny/nazistowski rodowód ideowy lub biologiczny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tyrald: Teraz to już kłamiesz. Nie pokazałeś źródła tylko zmyślony cytat ponownie zacytowałeś wraz z kolejnym komentarzem. Nie rozumiesz co to źródło cytatu?

Teraz udowodnij mi mój komunistyczny/nazistowski rodowód ideowy lub biologiczny. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kolejna podrzędna manipulacja polegająca na przypisaniu rozmówcy nieprawdziwych słów. Nigdzie nie twierdziłem, że wszyscy lewicowcy mają rodowód komunistyczny, za to nadal twierdzę że ma taki rodowód spora ich część. Chyba
  • Odpowiedz