Aktywne Wpisy

booolooo +333
Idę se na poranny spacer, na Babią. Pizga.
źródło: 1000019629
Pobierz
mirko_anonim +11
✨️ Znudzenie życiem bez alkoholu - co dalej? Ⓘ
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić
Za kilka dni będę miał równy rok jak nie piję alkoholu, Niby miała to być wielka zmiana, a nie czuje niczego. Prócz większej nudy. Nie piłem pewnie jakoś mega dużo, raczej w weekendy, czasem przez pt-sob-nd po kilka piw, a czasami wydoiłem 0,7 w----y do monitora.
Nie wiem. Mam dalej czekać i coś się zmieni czy wrócić ale np. pić rzadziej. Nie mam co robić

Po drugie to ocena subiektywna i już. Więc daruj sobie ewentualne manipulacyjne wywody, że to za mało by było "często" albo inaczej rozumiesz to słowo. To subiektywne i ja tak uważam.
Po trzecie przykładów jest dużo, choćby jeden niedoszły prezydent rzekomo wolnej RP brany całkowicie poważnie, w owej rzekomo wolnej RP,
@tyrald: Mylisz opinie z tezą i kanalizujesz dyskusję w temacie pobocznym.
Znasz znaczenie słowa "korupcja"? Bo chyba nie.
@Pawu1on: To tylko twoje zaklinanie rzeczywistości i pomówienia. Gdyby były takie rzeczywiście to nie potrzebne by były manipulacje i zmontowane filmiki tylko zwykłe dowody.
Od czasu gdy GW sfałszowała stenogramy pamiętnego kazania ks. Międlara i puściła to w media, by lemingi bezkrytycznie powtarzały uważam, że jest po prostu fałszywie pomawiany i przynajmniej część zarzutów jest zmyślona.
@MiKeyCo: nepotyzm ("proweniencje rodziców") i podobne nadużycia też można zgłaszać CBA.