Wpis z mikrobloga

@Cripex: ta? Dziwne bo aplikację do robienia zrzutów to ja mam wgraną fabrycznie w system. Sam system odpalany z pendrive 16GB. Bez użycia winshita. Działa na każdym komputerze co testowałem. I to tak samo. Przebij to. W dodatku zero wirusów (na linuxa nie istnieją). Mogę pobierać co chcę,zapisywać postęp prac w każdej chwili etc. @dave8: xorg Linux Slacko Puppy 6.3
  • Odpowiedz
@Walkingondarknessforever: Na pewno osiągi niesamowite na tym pendrajfie. Pewnie usunąłeś nawet dźwięki z systemu :D

I tak na połowie konfiguracji dźwięk nie będzie działał, a karta sieciowa dostanie p-------a.

Ja tam wolę mieć system na dysku twardym na laptopie ;-)

• Odpowiedz
@xxdnbxx: jakbyś miał problemy z podłączaniem innych urządzeń przez sub> To doinstaluj sterowniki mtp z rezystorium oficialnego. Po takim zabiegu większosc urządzeń z Androidem itp. Jest wykrywana przez takiego linuxa. I można sobie wrzucać rzeczy na pamięc takiego urządzenia. Jednym słowem w pełni działający system co go odpalisz na każdym PC. Zrzucisz pliki,pobierzesz coś z internetu itp. Bez niczyjego pozwolenia. Nawet chrome na puppy jest
  • Odpowiedz