Wpis z mikrobloga

Mirasy,

Jest jakaś alternatywa wydajnościowo i cenowo do Galaxy S7? Myślę czy go kupić ale trochę się cykam, że mi np. wybuchnie w kieszeni.

Nie chce raczej pakować się w coś co nie ma oficjalnej dystrybucji w europie...

Przez moment myślałem o IPhone 6s ale on chyba wolniejszy niż sgs7.

#telefony #iphone #android
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak to niby nie można zapisywać plików w ios? XD normalnie się wssytsko zaposuje, nie pleccie bzdur. Nawet 6s zjada s7 na śniadanie komfortem pracy
  • Odpowiedz
po chvj sciagac exe na smartphona?

@gastxxx: Ja kilka razy ściągałem jak musiałem zainstalować coś na starym komputerze domowym nie podpiętym do internetu (i braku możliwości podłączenia)
  • Odpowiedz
@000loki: W OP3 ekran jest po prostu piękny, jeżeli Ci chodzi o rozdzielczość to pomyśl, czy Ci te cyferki potrzebne ;) i nie sugeruj się testami robionymi zaraz po premierze co do wydajności RAMu. Po aktualizacjach jest już miodzio. Na aparat też nie narzekam
  • Odpowiedz
@tiger5000: no wlasnie w chwili obecnej jestem najblizej OP3. Podoba mi się dość mocno i poważnie go rozpatruje. Niby SGS7 jest super, ale wydajnosciowo to samo, a fajerwerkow nie potrzebuje. Wersja edge to jakies ~600euro przy OP3 399. Także chyba zostane przy tanszym rozwiązaniu ;)
  • Odpowiedz
@tiger5000: a od kiedy uzywasz? zadnych zwisow? nie ma spadkow wydajnosci? nie ma nagle tak jak mam z sgs4, czyli czyszcze soft i jest spoko przez 2 tygodnie, a potem mega zmula?
  • Odpowiedz
@000loki: nie kupuj s7edge, mam, nie wybucha ale bateria to nieporozumienie. Przyzwyczaj sie, ze raz na kilka msc factory reset bo inaczej zamula. Nawet jak teraz pisze to nir widze znakow tylko mam lag klawiayury (kursora) :D Sprzedaje i kupuje 6s+
  • Odpowiedz
@tiger5000: OK, to jest ważne info dla mnie bo patrz niżej.
@xtechx: właśnie mam tę samą bolączke z SGS4. Po resecie softu działa dobrze, po czym po 2 miesiącach telefonu się nie da używać.
  • Odpowiedz
@xtechx: a z chmury mozna normalnie robic zalaczniki etc? Czym się to różni od trzymania plików lokalnie poza no właśnie - trzymaniem plików lokalnie.
  • Odpowiedz