Wpis z mikrobloga

Mirasy,

Jest jakaś alternatywa wydajnościowo i cenowo do Galaxy S7? Myślę czy go kupić ale trochę się cykam, że mi np. wybuchnie w kieszeni.

Nie chce raczej pakować się w coś co nie ma oficjalnej dystrybucji w europie...

Przez moment myślałem o IPhone 6s ale on chyba wolniejszy niż sgs7.

#telefony #iphone #android
  • 40
@gastxxx chce kupić znowu topowy telefon i zapomnieć o nim na jakiś czas. Pomiędzy s6 a s7 jest różnica jakieś 120eur na chwilę obecną więc nie widzę sensu kupowania s6. Mam s4 od premiery i już mnie drazni ;)

Ogólnie zależy mi na działaniu szybkim sprawnym i bez żadnych przyciec bo jestem na tym punkcie mega wyczulony
@000loki: lecialem na andku od początku, miałem s4, miałem sony z3. Od trzech tygodni mam iPhone 7+ i jestem zachwycony działaniem telefonu. Nic się nie zacina, piękna płynność no i rzecz najważniejsza : BATERIA! Samsung i Sony zostaje daleeeko w tyle.
@petrydz tak ale porównywanie sgs4 do sgs7 to jednak inna bajka. Mam galaxy tab s2 i działa to jak rakieta, a jest wolniejszy niż Sgs6.

Poza tym jak ktoś wyżej wspomniał, są ciągle ograniczenia, które u mnie taki telefon dyskwalifikuja.
@petrydz może, jednak funkcjonalność na rzecz andka. Nie zaczynajmy tu odwiecznej dyskusji. Dla mnie brak podstawowej rzeczy jak zapisanie pliku w pamięci telefonu powoduje, że na pewno go nie kupię. Po prostu chce mieć taką możliwość.

@zalgowski myślałem, ale chyba ten najnowszy szału nie robi. Z tego co wiem to Sgs6 lepiej przy nim już wypada
@zalgowski one plus 3? Zaraz muszę obczaić testy etc ;) pamiętam, że czytałem recki i ogólnie info bylo, że szału nie robi pod wieloma względami. Może coś mnie ominelo.
@fervi no właśnie czytałem, że mają pozew bo niby wybuchl. Widzę że na niekorzyść op3 ekran i aparat. Na korzyść cena plus wydajnosc. Ciężka decyzja ;)