Aktywne Wpisy
Kroshkar +22
WTF?!
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody
Właśnie się dowiedziałem, że są ludzie którzy nie lubią podgrzewanych siedzeń w samochodach. Ja rozumiem, że latem, bo to o masochizm już zakrawa, ale w zimie to jest coś wspaniałego jak ci po 30 sekundach od odpalenia zimnego samochodu ciepełko w dupkę grzeje (。◕‿‿◕。).
#motoryzacja #samochody

Jakieś łajzy reklamują, ale smaki interesujące.
źródło: 1000694904
Pobierz

źródło: comment_4ITVr6ZbzLLI5cwWP4gOgCJraUJ84Mt8.jpg
PobierzPodstawowe surowce w nich węgiel oczywiście, drewno i cebula, jabłka Itp.
Ze stron konfliktu to Prawica, Lewica, Ewentualnie podgrupy społeczne i instytucje. ZUS, Kibole ,Związki Zawodowe itp.
Nie wiem co ja pierdzielę przepraszam :D
@enforcer: My eyes, it hurts
My mowilismy na wszystko kopalnia. Tak powstała kopalnia drewna (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora
@bananuno Jak na multiplayer wpisuje się cheaty to zawsze był komunikat na czacie Gracz kolor* oszukuje xd
Jego armia jest świetna pod każdym względem i nie ma żadnych wad.
Zamek ma za to taką wadę, ze jego budynki i jednostki kosztują cholernie dużo złota (ale mało innych surowców). A złoto jest najcenniejszym zasobem w grze i często go brakuje.