Wpis z mikrobloga

Jedyny plus rządów PIS-u jest taki,że wiele osob,które mają po 18,20-kilka lat mają teraz świadomość z czym mamy do czynienia jeśli chodzi o tym bolszewików. Przed wyborami było wiele głosów osób niepamiętających koalicji z LPR,które pisały,że nie działa na nich straszenie PIS-em i że to nowa jakość w Polskiej polityce #polityka #4konserwy #neuropa
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lipathor: zrobił na początek małą ustawę o innowacyjności i deregulacyjną (dot. uczelni), a teraz pracuje nad projektem reform w szkolnictwie wyższym, nie robiąc ich na kolanie, a rozpisując konkurs na projekty zewnętrznych ekspertów (tak, to rząd PiS!)
  • Odpowiedz
@Lukardio: Korwin to Ruska agentura,Pis to narodowy socjalizm,jedyną nadzieje pokładam w Kukizie. Zobaczymy jak sie jego ugrupowanie będzie dalej rozwijać. Zresztą i tak ta polityka w Polsce zaczyna mnie obrzydzać,robią sobie z tego kraju dwa obozy,jedni drugich by najchętniej na drzewach powiesili,walka o koryto 24/7
  • Odpowiedz
@Hamouma: Kukiz wprowadził najbardziej rozsądnych i najbardziej debilnych polityków mam wrażenie. Taki miks ekstremów. Ale wychodzi na to, że sam lider to piesek PiSu
  • Odpowiedz
@Naxster: widzisz,ja na to patrze inaczej. Kukiz reprezenuje podejście ogromnej części społećzeństwa,że w naszej polityce funkcjonuje podział na tych dobrych i tych złych. Nie może(mam nadzieje,że do czasu) zrozumieć,że i jedni i drudzy martwią sie przede wszystkim o koryto tylko mają inne podejście do wyborców w zależności jaką grupe społeczną reprezentują. To są cynicy w każdym calu. Jedni krzyczą patriotyczne hasełka bo mają spokój i osłone dla swoich szemranych interesów,drudzy
  • Odpowiedz
najbardziej rozsądnych

@Naxster: Kogo? Pytam poważnie, nawet ci co z początku wydawali się racjonalni jak Tyszka, tak teraz dostają p-------a i można ich wrzucić do jednego wora z Jakubiakiem, narodowcami i samym Kukizem.
  • Odpowiedz
@Joz: Liroy jest dla mnie pozytywnym zaskoczeniem,trzymam za niego kciuki w sejmie bo wydaje się być świadom z kim ma do czynienia na sali obrad i wie po co się tam znalazł
  • Odpowiedz